Mancarime ureche, nas, ochi
Buna ziua,
Ma confrunt de aproximativ o luna de zile cu următoarea problema: mancarime ureche stanga si ochi stang, gatul uscat, cateodata simt ca ma gâdilă. Deasemenea, ma mananca destul de tare nasul in exterior si cateodata pielea pe picioare si maini. Parcă ma ustura pe gât si nu pot sa respir f corect, am o stare de discomfort. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc frumos!
Ma confrunt de aproximativ o luna de zile cu următoarea problema: mancarime ureche stanga si ochi stang, gatul uscat, cateodata simt ca ma gâdilă. Deasemenea, ma mananca destul de tare nasul in exterior si cateodata pielea pe picioare si maini. Parcă ma ustura pe gât si nu pot sa respir f corect, am o stare de discomfort. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc frumos!
1 comentarii
1.citeste ce sa scris despre rinta alergica pe forum
2 cauza problemelor ..alergiilor si a mucaoselor uscate..este la nivelul tractului digestiv... e cazul de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar..
2 cauza problemelor ..alergiilor si a mucaoselor uscate..este la nivelul tractului digestiv... e cazul de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am mancarimi in gat si pe cerul gurii
- 4mancarimi ale ochilor
- 4iritatii, mancarime atroce in urechea dreapta
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 124tuse seaca persistenta
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 2Mancarime la nivelul ochilor+ochi uscati si stranuturi
- 2leziuni pe limba care ustura, "gadileala" in gât
- 2ureche umflata si dureroasa
- 1Mâncărime în ureche
- 0Mâncărime in gat
- 4Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept
- 1Mancarime in gat resimtita si in ureche
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita
- 2Mancarime in urechi, ameteli si tremur al mainilor
Mai multe informații despre: mancarime in gat mancarime in urechi mancarimi ale ochilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: