Mancarime ureche, nas, ochi

Buna ziua,
Ma confrunt de aproximativ o luna de zile cu următoarea problema: mancarime ureche stanga si ochi stang, gatul uscat, cateodata simt ca ma gâdilă. Deasemenea, ma mananca destul de tare nasul in exterior si cateodata pielea pe picioare si maini. Parcă ma ustura pe gât si nu pot sa respir f corect, am o stare de discomfort. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc frumos!
Ma confrunt de aproximativ o luna de zile cu următoarea problema: mancarime ureche stanga si ochi stang, gatul uscat, cateodata simt ca ma gâdilă. Deasemenea, ma mananca destul de tare nasul in exterior si cateodata pielea pe picioare si maini. Parcă ma ustura pe gât si nu pot sa respir f corect, am o stare de discomfort. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc frumos!
1 comentarii

1.citeste ce sa scris despre rinta alergica pe forum
2 cauza problemelor ..alergiilor si a mucaoselor uscate..este la nivelul tractului digestiv... e cazul de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar..
2 cauza problemelor ..alergiilor si a mucaoselor uscate..este la nivelul tractului digestiv... e cazul de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ochi rosii, vedere slabita, lacrimari si mancarimi
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 3am niste mancarimi in ambele urechi, apoi mi se duce mancarimea in gat...
- 0Mancarime si usurime ale ochilor
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 4Mancarimi de urechi, nas, gat
- 1Mancarime in adancul urechii
- 9mancarimi pleoape
- 1Discomfort ureche
- 1Mancarimi ale ochilor
- 1Mancarime extrema in ureche!
- 3Pleoape umflate, gene care cad, mancarime ochi si nas
- 6Mincarime in gat
- 1Mancarime ureche-gat
- 0Mâncărime in gat
- 4Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept
- 3Pentru mancarime in gat dinspre cerul gurii inspre gat
- 2Amețeli
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita
Mai multe informații despre: mancarime in gat mancarime in urechi mancarimi ale ochilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: