malformatie arold chari

buna este vorba de un baiat de 21 de ani care a fost diagnosticat cu aceasta malformatie de cateva lunii sa spus ca o are din nastere.mar ineresa daca trecut cineva prin o peratia aceastacare sunt rezultatele si cat a costat in bucuresti i sa recomandat sa se opereze si cum in ziua de azi viata noastra depinde de bani cat e o asemenea operatie.a facut o parapareza spastica pe dreaptaare migrene suportabile.dureri de spate, ameteli nu are echilibru foarte bun.daca a trecut cineva prin asemenea operatie sau este in aceasi situatie va rugam sa ne dati detali -*. este in etapa 1 o asemenea operatie ce reusite are in romania multumum
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
1 comentarii

Am trecut printr-o asemenea operatie si multumesc lui Dzeu sunt bine.
Eu am facut interventia in Ungaria la Szeged fiind operata de prof Barzo.A costat operatia in jur de 3000 de euro.Daca dispune de acesti bani sau reuseste sa ii adune eu il sfatuiesc pe baiat sa se opereze in strainatate.Ii doresc multa sanatate si multa putere
Eu am facut interventia in Ungaria la Szeged fiind operata de prof Barzo.A costat operatia in jur de 3000 de euro.Daca dispune de acesti bani sau reuseste sa ii adune eu il sfatuiesc pe baiat sa se opereze in strainatate.Ii doresc multa sanatate si multa putere

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Durere de cap de 4-5
- 1Buna ziua, am o malformatie cerebrala care a sangerat
- 1Hipodensitate lacunara la nivelul nucleului caudat drept
- 1"decompresie microvasculara / craniotomie retrosigmoid" CASMB
- 0Bună seara - Prolaps discal L5. Sunt de operat?
- 0Tumora Glomus jugular?
- 0Hernie de disc operată, naștere naturala sau cezariana?
- 0Hernie de disc
- 1Cauza amețelilor mele
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang