Diabet sau prediabet?
Mâine am programare la diabetolog, aflu daca am diabet sau nu, orice ar fi trebuie sa fac neapărat mișcare sa țin sub control daca am iar daca am prediabet sa mă chinui cu sportul și cu regimul că sa nu fac diabet.
Prediabet am sigur cel mai probabil așa mi-a ieșit și glicata la valoare de prediabet.dar s-ar putea Doamne ferește să am diabet..și atunci regim toată viața și sport zilnic neapărat, dar și la prediabet la fel daca vreau sa nu fac diabet.
Orice ar fi sunt cam nevoit să respect un regim dat de doctor și sa fac mișcare pentru a evita diabetul sau a îl ține sub control.
Dacă aș avea diabet, încă un pericol de moarte s-ar abate asupra mea, că tot mi-e frica mie de moarte, la diabet se fac multe complicații și medicamentele au reacții adverse serioase..
Pff
Nici nu prea conștientizez acum că e posibil sa am diabet cred că mi-ar înrăutăți calitatea vieții mult.:(
In fine sper sa.am prediabet nu diabet.Că pe ăla pot să îl inversez (prediabetul), diabetul nu se vindeca fara operatie și ar fi o nouă lovitură pentru mine și speranța mea de viață, tanatofobia etc.)
Tineti- mi pumnii mâine să nu aflu Doamne ferește că am diabet.
Doamne ajuta sa fie doar prediabet și să reușesc să îl inversez.
Prediabet am sigur cel mai probabil așa mi-a ieșit și glicata la valoare de prediabet.dar s-ar putea Doamne ferește să am diabet..și atunci regim toată viața și sport zilnic neapărat, dar și la prediabet la fel daca vreau sa nu fac diabet.
Orice ar fi sunt cam nevoit să respect un regim dat de doctor și sa fac mișcare pentru a evita diabetul sau a îl ține sub control.
Dacă aș avea diabet, încă un pericol de moarte s-ar abate asupra mea, că tot mi-e frica mie de moarte, la diabet se fac multe complicații și medicamentele au reacții adverse serioase..
Pff
Nici nu prea conștientizez acum că e posibil sa am diabet cred că mi-ar înrăutăți calitatea vieții mult.:(
In fine sper sa.am prediabet nu diabet.Că pe ăla pot să îl inversez (prediabetul), diabetul nu se vindeca fara operatie și ar fi o nouă lovitură pentru mine și speranța mea de viață, tanatofobia etc.)
Tineti- mi pumnii mâine să nu aflu Doamne ferește că am diabet.
Doamne ajuta sa fie doar prediabet și să reușesc să îl inversez.
1 comentarii
Am prediabet, îmi mai da niste analize și a zis că o să îmi dea și regim când mă duc a doua oară.Ar fi un prediabet, trebuie neapărat să fac mișcare și să țin regim, adică să îmi schimb stilul de viață mai bine zis.
Mă bucur că nu e diabet.
Mă bucur că nu e diabet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Obezitate gradul 1 si Siofor 1000
- 2Prediabet cauzat de medicamente?
- 1Daca am prediabet.Ce e de făcut?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Ceasuri inteligente care măsoară glicemia și nu numai
- 2Ce inseamba un diagnostic de diabet practic?
- 2La o glicozilata de 6 fix este necesar tratament?
- 3Oare e diabet zaharat? Sunt foarte speriat
Mai multe informații despre: prediabet prediabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: