Mai sunt virgină?

31-12-2017
Anonima_23
Nu este medic/terapeut
Anonima_23
Sunt foarte confuză pentru ca : când aveam 7 ani si nu stiam nimic de genul asta ma peneltrat un băiat de vreo 11 ani, nu mi-a curs sânge si nici nu prea ma durut din cate imi aduc aminte, eu fiindca nu stiam lucruri de genu nu am spus la nimeni nimic am crezut ca e normal...ne jucasem de-a mama și de-a tata...
Iar apoi când am crescut am avut un prieten cu care doar m-am jucat sa spun asa..Nu ma peneltrat însă sunt confuză.
Va rog sa imi raspunteti..
Oare mai sunt virgină?
4 comentarii
1
31-12-2017, ora 09:54
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Doar un consult de specialitate la medic iti poate spune sigur.
2
31-12-2017, ora 11:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, iti recomand un consult medical. In afara de asta este extrem de important sa intelegi ca inceperea vietii sexuale aduce cu sine si responsabilitatea pentru corpul tau, sanatatea ta si viitorul tau. Aceasta inseamna educatie sexuala facuta din surse verificate, nu forumuri sau prieteni. Educatia sexuala te ajuta sa te protejezi de boli cu transmitere sexuala, sarcini nedorite si alte situatii neplacute.
1
01-01-2018, ora 21:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca ai avut relatii sexuale nu mai esti virgina.
0
04-01-2018, ora 22:35
FlorentPagny
Nu este medic/terapeut
FlorentPagny
Cred că toată lumea a avut relații sexuale la vârsta aia, fie din curiozitate, fie din joacă...Eu la 9 ani am făcut sex cu toate fetele de pe stradă+câteve colege de la școală, dar eu nu consider că m-am dezvirginat la 9 ani.Sincer, lăsând la o parte episoadele astea, următoarea dată când am făcut sex cred că a fost după ce am împlinit 15 ani, abia atunci consider că n-am mai fost virgin.Părerea mea este că te poți considera virgină.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici