ma bucur ca nu am fost eliminata de la romedic!

08-08-2009
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
vreo doua zile am crezut ca am fost eliminata de la forum romedic, ceea ce m-a facut sa am mari mustrari de constiinta!
Promit si utilizatorilor si medicilor sa fiu mai atenta cu ce afirm!
Numai bine si sanatate!
10 comentarii
0
08-08-2009, ora 16:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimata Doamna Anastasia, sincer, nu am citit niciodata ceva cu continut impropriu/obscen care sa vina din partea dvs. Probabil a fost de vina serverul...

Toate cele bune si numai bine;)
0
08-08-2009, ora 17:08
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
DE CE DESPRE PROTEZA AUDITIVA BAHA pe care eu am prezentat-o pe site-ul meu de la ROMEDIC=CENTRUL MEDICAL PRAIN-CONT GOLD, si am raspuns si pe FORUM la probleme despre ureche, SE SPUNE MEREU CA NU SUNT COMENTARII PE FORUM, DAR IN ACELASI TIMP, LA "AFLATI MAI MULTE DESPRE PROTEZA AUDITIVA BAHA", APARE SCRIS DESPRE "MANA BIONICA"E TOT SERVERUL DE VINA, DRAGA ADMIN??????????, sau proteza BAHA este eliminata din discutiile de pe forum.E o recomand, tousi, in cunostinta de cauza, CA O SOLUTIE F.BUNA PENTRU ANUMITE CATEGORII DE HIPOACUZII SI PT.ANUMITI PACIENTI.vezi AUSTRALIAN COCHLEAR CORPORATION.
0
08-08-2009, ora 20:44
Dr. Elena Latcan, incercati sa-i comunicati administratorului aceste nemultumiri, eu nu sunt administratorul...dati click pe contact (in stanga constitutionala) si scrieti in fereastra tot ce va nemultumeste! Toate cele bune;)
0
08-08-2009, ora 21:33
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
vad ca sunt totusi niste probleme tehnice
0
08-08-2009, ora 23:02
Sunt, si inca foarte multe. Au mai fost cazuri cand s-au postat topicuri noi si au fost sterse automat datorita unor probleme ale serverului...informatica, bat-o vina! ;)))))))))

Nu va faceti griji, nu sunteti eligibila pt. a vi se sterge contul! Toate cele bune si multe binecuvantari ;)
0
09-08-2009, ora 02:55
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
Amin!
0
15-06-2010, ora 19:46
pascu marinela
Nu este medic/terapeut
pascu marinela
vreau si eu un raspuns la intrebare ce sa fac daca nam avut contact cu sotul deoarece este plecat afara acum vine si as dori sa stiu ce anticonceptionale sa iau si cu cat timp inainte de a avea contact cu el
0
15-06-2010, ora 21:31
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Se ia din prima zi de ciclu.
0
29-06-2010, ora 15:30
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Marinela,
cred ca esti cea mai glumeata de pe acesta sectiune...
0
29-06-2010, ora 20:18
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Marinela Draga ai gresit forumul, ai intrat pe "tulburari psihice".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul