ma bucur ca nu am fost eliminata de la romedic!

vreo doua zile am crezut ca am fost eliminata de la forum romedic, ceea ce m-a facut sa am mari mustrari de constiinta!
Promit si utilizatorilor si medicilor sa fiu mai atenta cu ce afirm!
Numai bine si sanatate!
Promit si utilizatorilor si medicilor sa fiu mai atenta cu ce afirm!
Numai bine si sanatate!
10 comentarii
0
08-08-2009, ora 16:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Stimata Doamna Anastasia, sincer, nu am citit niciodata ceva cu continut impropriu/obscen care sa vina din partea dvs. Probabil a fost de vina serverul...
Toate cele bune si numai bine;)
Toate cele bune si numai bine;)

DE CE DESPRE PROTEZA AUDITIVA BAHA pe care eu am prezentat-o pe site-ul meu de la ROMEDIC=CENTRUL MEDICAL PRAIN-CONT GOLD, si am raspuns si pe FORUM la probleme despre ureche, SE SPUNE MEREU CA NU SUNT COMENTARII PE FORUM, DAR IN ACELASI TIMP, LA "AFLATI MAI MULTE DESPRE PROTEZA AUDITIVA BAHA", APARE SCRIS DESPRE "MANA BIONICA"E TOT SERVERUL DE VINA, DRAGA ADMIN??????????, sau proteza BAHA este eliminata din discutiile de pe forum.E o recomand, tousi, in cunostinta de cauza, CA O SOLUTIE F.BUNA PENTRU ANUMITE CATEGORII DE HIPOACUZII SI PT.ANUMITI PACIENTI.vezi AUSTRALIAN COCHLEAR CORPORATION.
0
08-08-2009, ora 20:44

Dr. Elena Latcan, incercati sa-i comunicati administratorului aceste nemultumiri, eu nu sunt administratorul...dati click pe contact (in stanga constitutionala) si scrieti in fereastra tot ce va nemultumeste! Toate cele bune;)

vad ca sunt totusi niste probleme tehnice
0
08-08-2009, ora 23:02

Sunt, si inca foarte multe. Au mai fost cazuri cand s-au postat topicuri noi si au fost sterse automat datorita unor probleme ale serverului...informatica, bat-o vina! ;)))))))))
Nu va faceti griji, nu sunteti eligibila pt. a vi se sterge contul! Toate cele bune si multe binecuvantari ;)
Nu va faceti griji, nu sunteti eligibila pt. a vi se sterge contul! Toate cele bune si multe binecuvantari ;)

vreau si eu un raspuns la intrebare ce sa fac daca nam avut contact cu sotul deoarece este plecat afara acum vine si as dori sa stiu ce anticonceptionale sa iau si cu cat timp inainte de a avea contact cu el

Marinela,
cred ca esti cea mai glumeata de pe acesta sectiune...
cred ca esti cea mai glumeata de pe acesta sectiune...

Marinela Draga ai gresit forumul, ai intrat pe "tulburari psihice".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane?
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?
- 5Administrare Depakine Chrono 500
- 9Voi putea dona vreodată sânge dacă acum am sindrom depresiv-anxios pe care îl tratez?
- 10Abilify sedează?
- 10Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
- 3V-a ajutat Magnerot?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Sindromul Tourette- tratament eficient