luxatie cot copil
buna ziua, aseara baiatul meu in varsata de 5 ani a cazut si s-a lovit a cot.Am fost cu el la spital, unde mi s-a spus ca are luxatie cot, si i-au pus atela gipsata, pe care trebuie sa o tina 2 saptamani, dar ma ingrijoreaza faptul ca baiatul mai acuza dureri usoare a niveul cotului, este normal avand in vedere ca are deja atela gipsata pusa?, este nevoie sa ma duc cu el din nou la medic?, si as avea o intrebare- cum este mai bine sa doarma?
3 comentarii
Fetita mea a patit asta anul trecut si doctorul mia explicat sa la 80%din cazuri se rezolva cu atela ghipsata si la cei 20% se deplaseaza oasele si este nevoie de tije de fixare, fata mea a avut ghinionul sa faca parte din cei 20 % si a avut 4 tije in brat, si sa refacut foarte bine acum sta in maini la joaca.
multumesc mult pt raspuns, speram sa fim printre cei 80%, vineri ne ducem la control
au facut o radiografie in 2 directii? a trebuit repusa luxatia sau cum a fost diagnosticata luxatia? da a fost repusa, au facut radiografii de control?
a fost controlata stabilitatea ligamentelor volaterale?
deobicei o luxatie de cot corect repusa se vindeca fara probleme, insa vindecarea poatedurea destul de lung pentru ca in timpul luxatie sunt lezate ligamente, se rupe capsula articulara, muschi etc.
a fost controlata stabilitatea ligamentelor volaterale?
deobicei o luxatie de cot corect repusa se vindeca fara probleme, insa vindecarea poatedurea destul de lung pentru ca in timpul luxatie sunt lezate ligamente, se rupe capsula articulara, muschi etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cot sarit din articulatie
- 4Ce imi recomandati pentru recapatarea mobilitatii integrale a cotului?
- 7Ma doare cotul
- 9Luxatie cot
- 4Luxatie rotula redusa spontan + displazie patelara
- 2Luxatie fractura cot drept pacient 57 ani
Mai multe informații despre: luxatia cotului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: