lueta alungita-intrebare
Buna seara. Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva: de aproximativ trei luni am o senzatie ciudata in gat, iar de vreo saptamana senzatia a devenit foarte neplacuta in sensul in care am observat ca lueta este alungita. In prelungirea acesteia este ca un fir de ata in capatul caruia se afla o carne de marimea unei bobite mici. Nu ma doare, dar o simt permanent pe gat, dandu mi o senzatie de disconfort continuu. M-am speriat foarte tare cand am vazut-o, primul gand fiind acela de cancer. Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu ceva informatii pana ajung la medic.
3 comentarii
nu e cancer
este un papilom de luieta. se scoate foarte simplu cu un aăarat de radiofrecventa
este un papilom de luieta. se scoate foarte simplu cu un aăarat de radiofrecventa
IN LEGATURA CU LUETA ALUNGITA, AL MEU SE LUNGESTE DUPA CE DAU LA BOBOCI.[dupa ce consum alcol in exces]INTREBARE;DIN CE CAUZA SE LUNGESTE IN HALUL ASTA?MAI AM UN PIC SI O INGHIT.CE SA IAU SA ISI REVINA?MULTUMESC DOCTORE
1. cauza o stii
2 nu se trateaza
3 trebuie scurtata chirurgical.. cel mai repede si elegant.. fara internare si fara sangerare se face cu radiofrecventa
2 nu se trateaza
3 trebuie scurtata chirurgical.. cel mai repede si elegant.. fara internare si fara sangerare se face cu radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme cu omuletu, nu stiu ce, help me pls pls
- 6lueta bifida
- 76Edem lueta
- 3Omuletul meu (v. palatin) este lung
- 19Limba alba de vreo doua luni
- 7umflatura in gat putin mai departe de omulet..
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 0durere de...omulet?
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 2Lueta
- 1omulet inflamat si senzatie de nod in gat
- 2umflatura sub omulet
- 7pata pe cerul gurii
- 1langa lueta pe dreapta, o basica de marimea unui bob de piper
- 2omulet alungit
- 4Omuletul dupa amigdalectomie !
- 1papilom lueta
- 2Omulet inflamat
Mai multe informații despre: lueta