lucruri jenante din timpul actului sexual
Buna Alexya
Si eu am avut asa ceva si am 38 ani si un singur partener adica sotul meu, nu sa intamplat des dar nu e nici o problema, este aerul care iese dupa actul sexual, asa ca da drumul la treaba. si lasa frica.multa bafta
Si eu am avut asa ceva si am 38 ani si un singur partener adica sotul meu, nu sa intamplat des dar nu e nici o problema, este aerul care iese dupa actul sexual, asa ca da drumul la treaba. si lasa frica.multa bafta
e foarte normal, nu e nimic de ingrijorat
e normal, mi s-a mai intamplat si mie...nu stiu cauza, dar de cativa ani nu s-a mai auzit nimik, si nu am luat niciun tratament:)
Am si eu o experienta umilitoare legata de relatia sexuala cu prietena mea... avem aproape 6 ani impreuna si de la un timp tot banuiesc ca ma inseala asa ca de curand a venit putin bauta...am inceput sa facem prostioare si in timpul actului sexual s-a largit foarte mult vaginul, nu simteam nimic, am penisul normal.. dar asa ceva n-am mai intalnit!
Imediat dupa ce am "extras" penisul a iesit foarte mult aer, cam 5 secunde, inca sunt marcat de cele intamplate si sigur nu este ceva normal, sigur am fost inselat cu o persoana mai dotata ca mine, mult mai dotata, doresc doar confirmarea altor persoane.
Multumesc
Imediat dupa ce am "extras" penisul a iesit foarte mult aer, cam 5 secunde, inca sunt marcat de cele intamplate si sigur nu este ceva normal, sigur am fost inselat cu o persoana mai dotata ca mine, mult mai dotata, doresc doar confirmarea altor persoane.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penetrare dificila
- 26Inapt la actul sexual
- 9Va rog ajutati-ma cat puteti de rapid...v-as fii ff recunoscatoare...
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 7inhibarea dorintei
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 19Dupa dezvirginare
- 7Ciuperca vaginala si sexul
- 7Plange in timpul sexului
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 23viata sexuala dupa histerectomie totala
- 7cum ar trebui sa procedez?
- 31viata sexuala imi poate afecta sanatatea?
- 17Virgina sau nu?
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 3Viol, placere, nici eu nu inteleg
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: