lucrare dentara

08-06-2016
liamariamarinela
Nu este medic/terapeut
liamariamarinela
buna ziua,
acum 5 zile mi-am fixat definitiv o lucrare din portelan pe suport metalic formata din 8 dinti, 4 din fata si 4 lateral.Nu pot spune ca ma simt rau cu ea dar am o senzatie ciudata prin faptul ca atunci cand mestec lateral simt o presiune pe dintii din fata ca si cum s-ar trage.
Nu stiu daca e normal asa. Mentionez ca am mai avut lucrare la cei 4 dinti din fata si nici nu o simteam, acum insa e diferit.
Am rugamintea sa-mi spuneti daca era mai bine si daca se putea realiza lucrarea din doua bucati, dintii din fata separat si cei laterali separat.
multumesc si astept cu interes un raspuns.
1 comentarii
0
06-07-2016, ora 14:34
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,

Pentru a putea pune in discutie corectitudinea alegerii dintilor stalpi ai puntii, in primul rand trebuie sa ii stim cu exactitate. Atat timp cat sub o lucrare protetica sunt prinsi mai multi dinti din zone diferite ale cavitatii bucale acestia functioneaza ca un tot unitar. Daca lucrarea a fost cimentata de curand exista riscul de a o simiti relativ straina, aceasta senzatie dispare dupa un timp relativ scurt. Sper ca v-am fost de folos cu aceste informatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul