lucrare dentara

29-10-2013
caramela cris
Nu este medic/terapeut
caramela cris
buna seara, am si eu o intrebare: din 2011 am o lucrare dentara si din 4 in 4 luni, cam asa ma duc mereu la medicul meu stomatolog sa mi-o lipeasca pt k mi se deplaseaza..e normal?? mi-a spus k si dak mi-as pune implanturi tot asa voi pati 'pentru k am dintii mici'..oare?? multumesc
2 comentarii
0
31-10-2013, ora 00:43
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
lipsa adeziunii se datoreaza probabil unor dinti de dimensiuni mici, asa cum v-a spus si medicul dvs. totusi nu este normal sa mergeti din 4 in 4 luni pentru recimentari. exista cu siguranta solutii pentru a rezolva aceasta situatie, cu sau fara implanturi dentare.
ca o paranteza, in cazul in care pe implanturi ar fi necesare coroane tot foarte mici ca si inaltime, cu riscul ca aceste coroane sa se decimenteze, exista posibilitatea realizarii de coroane insurubate direct in implant, sistem care nu presupune cimentare...
0
01-11-2013, ora 09:40
caramela cris
Nu este medic/terapeut
caramela cris
si, in cazul care raman cu lucrarea..fara sa fac implant...posibil sa existe alte solutii(ciment) care sa fie mult mai bune decat cele pe care il foloseste medicul meu?..deci trebuie schimbat medicul...!multumesc frumos..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul