lovitura la ochi...
buna, ieri m-am lovit la ochi si mi s-a invinetit toata zona lovita.dar problema e ca azi mi-a aparut o pata rosie in zona alba a ochiului si nustiu de e...va rog daca ma puteti ajuta.
8 comentarii
nu stiu daca ajuta la ceva dar am si conjunctivita:D
Buna dimineata! Se pare ca la nivelul tegumentului a aparut o echimoza, pata rosie este o hemoragie subconjunctivala; daca ai facut si conjunctivita( exista secretie conjunctivala, " senzatie de corp strain"???, mancarime), trebuie tratata. Iti recomand o igiena locala riguroasa cu un sampon " No Tears", dimineata si seara, administrare de Floxal( sau Cilpox) colir -1 picatura de 5 ori pe zi, 10 zile, iar seara, Foxal unguent( sau Ciplox unguent ) in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, 10 zile, Tarosin-3 cpr pe zi, 10 zile, Vitamina C 1 g -1 cpr pe zi, 10 zile, iar daca exista senzatie de mancarime, Ketotifen( Claritine) -1 tb pe zi, 3 zile; numai bine
pai am conjunctivita de mult timp dar nu am reusit sa o vindec...nu simt deloc senzatie de corp strain sau altceva.e decat o pata rosie in partea alba a ochiului...m-am lovit ieri si azi am vazut ca mi-a aparut pata
Ok, poti face tratamentul recomandat, dar inainte de a incepe administrarea picaturilor, ar fi bine sa faci un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale si antibiograma, un examen de evidentiere a Ag chlamydial, Ig G antiVHS tip 1; in functie de rezultatul investigatiilor, vom vedea ce facem in continuare; numai bine
dar...pata rosie din ochi va disparea singura??
intre timp m-am documentat despre hemoragia subconjunctivala si am aflat ca se vindeca singura in cateva saptamani:D Va multumesc pentru sfaturi...
Hai ca esti nostim... da, multe se vindeca cu timpul...dar atunci de ce ne mai consumi timpul aici daca oricum nu vrei sa te vindeci mai repede decat poate timpul ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ochi inflamati
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 2de ce se zbate ochiul?
- 8pete pe ochi
- 6operatie pentru miopie implant negativ
- 13Keratoconjunctivita???
- 3ochiul stang
- 16lacrimare abundenta insotita de secretii
- 11Dilema
- 3cam de 5 ani nu vad clar cu ochiul stang, ce este de facut ?
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 3Unul din ochi nu se inchide de tot
- 9Scotom scintilant
- 0Durere in ochiul stang
- 4ochisor care curge
- 2Vedere incetosata
- 1Sanse recuperare dupa extragere corp metalic din cornee
- 1Durere ochi cand apas
- 0Bebeluș cu ochii prea mari
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: