Litiaza renala
AJUTOR!
In primavara anului trecut am fost diagnosticata cu colica renala dreapta, litiaza renala.Am urmat tratament cu antibiotice si nu am mai avut nimic.Acum de aproximativ o saptamana urina a devenit maronie, si cand urinez am senzatii de usturime.Am observat, ca, daca urinez intr-un borcan si las urina o perioada scurta de timp, la fundul borcanului se lasa ceva alb, precum praful de creta, sau chiar faina.Precizez caam si dureri de spate si implicit de rinichi, uneori insuportabile.
Ce sa fie oare? Astept un raspuns.
In primavara anului trecut am fost diagnosticata cu colica renala dreapta, litiaza renala.Am urmat tratament cu antibiotice si nu am mai avut nimic.Acum de aproximativ o saptamana urina a devenit maronie, si cand urinez am senzatii de usturime.Am observat, ca, daca urinez intr-un borcan si las urina o perioada scurta de timp, la fundul borcanului se lasa ceva alb, precum praful de creta, sau chiar faina.Precizez caam si dureri de spate si implicit de rinichi, uneori insuportabile.
Ce sa fie oare? Astept un raspuns.
2 comentarii
Evident ca nu pot spune sigur ce este fara un sumar de urina, o urocultura si o echografie abdominala, dar presupun ca a revenit aceiasi boala ca anul trecut- litiaza renala dreapta.
cat mai repede o progamare la o clinica particulara pentru ca astia isi fac treaba si chiar daca este mai scump, sanatatea e cea mai importanta.niste analize amanuntite si un tratament bun face minuni
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Litiaza renala
- 7stenoza ureterala
- 3Litiaza renala, am sau nu am?
- 2Litiaza renala
- 9Urinari dese
- 4Litiaza sau nu?
- 7litiaza renala drept si pielom dublu stang
- 5litiaza renala bilaterala
- 0Litiaza renala??????
- 5tratament naturist in litiaza renala
- 5Formatiune tumorala pulmonara