Ligament incrucisat anterior

21-12-2018
zece34
Nu este medic/terapeut
zece34
Buna ziua, acum 2 luni am suferit un accident la picior.Precizez ca am 1.68 m inaltime si 65 kg.Am fost la RMN si concluziile sunt urmatoarele:Ruptura cvasicompleta de ligament incrucisat anterior in 1/3 medie ; Ruptura verticala menisco-capsulara posteromediala;Ruptura corn posterior menisc intern gradul 3; Chist Baker ; Bursita infrapatelara profunda.Doctorii mi-au spus ca voi urma a fii operat insa vreau sa cunosc gravitatea loviturii si daca pot practica sport pana la operatie tinand cont ca nu prezint dureri, iar blocarea genunchiului este rara si doar la miscarile laterale.Va multumesc !
1 comentarii
0
22-12-2018, ora 19:13
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Aceste informatii trebuia sa le cereti de la echipa medicala care se ocupa de dumneavoastra. Eu consider ca nu e bine sa solicitati in continuare genunchiul prin sport si sa faceti ceea ce va recomanda chirurgul ortoped.

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ruptura de ligamente la genunchi - primul ajutor
  •