Lichid la genunchi

10-09-2018
Claudiu1978
Nu este medic/terapeut
Claudiu1978
Va rog, un ajutor, daca se poate...!!! Am fost operat acum 4 ani de ligamente genunchi drept cu grefa.. In urma cu 2 luni, de la cateva genoflexiuni, am simtit o durere in spatele genunchiului(se simtea la gamba si durere sub rotula). Am facut RMN si mi-a iesit ca grefa este scurta si posibil un lichid inchistat.. Am facut 3 injectii cu acid hialuronic"parca asa se chema", iar la o luna mi s-a umflat genunchiul. Mi s-a scos lichidul si dupa doua zile s-a umflat din nou. Am luat Ciprinol, Celebrex si Clorzoxazona timp de o saptamana, fara rezultate. Am facut analize si mi-a iesit VSH-ul 23, limite <15, CRP-ul 3, 79, limite <0, 5(inainte am facut analizele si dupa tratamentul). Simt o intepatura pe partea interioara a genunchiului(poate de la lichid).
Exista un antibiotic mai puternic? Nu vreau cefort...
Multumesc frumos! Astept un raspuns pt ca nu mai stiu ce sa fac!
5 comentarii
0
10-09-2018, ora 22:24
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Pentru a diagnostica i fectia genunchiului trebuie facuta analiza lichidului aspirat pentru a se evidentia germenele patogen. Ulterior se merge cu antibiotic tintit si artroscopie in care se curata genunchiul
0
10-09-2018, ora 22:54
Claudiu1978
Nu este medic/terapeut
Claudiu1978
Se poate lua numai antibiotic fara sa se faca artroscopie?
Multumesc!
1
11-09-2018, ora 12:01
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Se poate.insa daca e infectie confirmata lavajul artroscopic este recomandat, depinde de experienta fiecarui medic
0
19-09-2018, ora 11:31
Claudiu1978
Nu este medic/terapeut
Claudiu1978
Am primit rezultatul:rare sinoviocite cu morfologie normala, izolate monocite, limfocite si hematii, frecvente polimorfonucleare neutrofile
0
19-09-2018, ora 20:02
Claudiu1978
Nu este medic/terapeut
Claudiu1978
Ps:cateodata simt genunchiul cald(nu neaparat dupa ce merg)
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: