sanatate-incalzire in pardoseala
Buna, sunt Danny din Suceava si intentionez sa introduc incalzire in pardoseala la casa care o construiesc.Cineva, avizat, mi-a spus ca dupa ultimele cercetari, incalzirea, peste tot in casa, dauneaza sanatatii in sensul ca provoaca "apa la genunchi".Din punct de vedere medical poate fi adevarata o asemenea afirmatie?
va multumesc
va multumesc
5 comentarii
salut dany
eu nu stiu sa iti dau prea multe detalii despre acest subiect dar un singur lucru il stiu sugur..si ar trebuii sa mai intrebi k sa fii sigur
incalzirea in pardoseala nu este bun in primul rand pentru ka ridica tot praful si microbii in aer si e foarte neigienic si nesanatos pt un copil mic daka ai bineinteles si totodata pt pers adulte
numai bine si sper sa gasesti o solutie mai practica
eu nu stiu sa iti dau prea multe detalii despre acest subiect dar un singur lucru il stiu sugur..si ar trebuii sa mai intrebi k sa fii sigur
incalzirea in pardoseala nu este bun in primul rand pentru ka ridica tot praful si microbii in aer si e foarte neigienic si nesanatos pt un copil mic daka ai bineinteles si totodata pt pers adulte
numai bine si sper sa gasesti o solutie mai practica
mersi pt raspuns.
nu inteleg de ce zici ca incalzirea in pardoseala ridica praful in aer.Cei care instaleaza, in reclame specifica catocmai mreversul.Multumesc
nu inteleg de ce zici ca incalzirea in pardoseala ridica praful in aer.Cei care instaleaza, in reclame specifica catocmai mreversul.Multumesc
spun asta pt k praful este usor si caldura venind de jos praful este usor il ridicat in aer
numai bine
numai bine
mukltumesc frumos pt raspunsuri !altcineva nu mai vrea.Mersi
Pai cam asa este, incalzirea prin pardoseala ridica praful foarte fin in aer. Oricum toate tipurile de incalzire conventionala, care incalzesc aerul, genereaza curenti de aer, iar incalzirea prin pardoseala genereaza curenti doar de jos in sus, nu de la radiator in cerc prin camera.
Solutia pentru cea mai mica posibilitate a curentilor de are este incalzirea cu unde infrarosii, care incalzesc obiectele din camera, respectiv fiintele, si aerul se va incalzi de la obiecte. Este exact ca si cand stai la soare. Vezi siteul importatorului: www.darindustrial.ro
Solutia pentru cea mai mica posibilitate a curentilor de are este incalzirea cu unde infrarosii, care incalzesc obiectele din camera, respectiv fiintele, si aerul se va incalzi de la obiecte. Este exact ca si cand stai la soare. Vezi siteul importatorului: www.darindustrial.ro
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apa la genunchi
- 13apa la genunchi
- 5Incalzirea in pardoseala-daunatoare?
- 8apa la genunchi
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 3apa genunchi
- 6Lichid la genunchi infectat
- 2lichid genunchi dupa 2 luni operatie lia
- 4apa la genunchi
- 0Durere genunchi, RMN
- 2Lichid genunchi