Lichid la genunchi copil de 4 ani

01-10-2020
melissa
Nu este medic/terapeut
melissa
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am un copil de 4 ani, care anul trecut a fost operata la picior pentru ca acumulase lichid la genunchi. I s a facut biopsie din tesut, lichid si analizele au iesit ok. Anul acesta am constatat ca are genunchiul din nou umflat. Am fost la medic si din nou are lichid. Am fost si i s a facut punctie pentru extragerea lichidului si analize. La punctie nu i s a extras tot lichidul iar dupa cateva zile genunchiul este la fel ca inainte de punctie. La analize au iesit prezente ragocite. Am fost sfatuita sa consult un medic reumatolog. Saptamana viitoare avem programare insa ma ingrijoreaza faptul ca inca este lichid la genunchi, nu inteleg de ce nu a fost extras tot lichidul si de ce mi s a spus sa astept, poate se resoarbe..vsh, proteina c reactiva ai factor reumatoid au iesit ok. Exista posibilitatea sa se resoarba acest lichid sau este nevoie de inca o punctie. Multumesc
1 comentarii
0
15-06-2021, ora 15:55
Ralustef
Nu este medic/terapeut
Ralustef
Buna ziua. Si fetita mea in varsta de 11 ani are aceeasi problema cu genunchii. Are lichid de cateva luni si nu reusim sa rezolvam aceasta problema. Cum sunteti acum? La ce medici ati fost?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: