l.g.l se poate trata, daca se poate face sport.
am fost diagnosticat cu l.g.l exista posibilitatea recuperarii sau doar ameliorare, si as dori sa stiu ce inseamna aceasta boala, si cat este de periculoasa.mai multe informatii am lasat in momentul inregistrari.astep un raspuns.va rog frumos.multumesc
4 comentarii
multumesc stefana pentru sfatul tau sper ca o sa imi fie de ajutor, si oricum faptul ca m-ai ajutat cu informatii in aceasta privinta este de apreciat din partea ta.multa sanatate
aceasta metoda se poate face de la distanta ?sau daca aveti astfel de terapeuti in baia-mare
multumesc de ajutor o sa va sun maine cu permisinea dumneavoastra.
d-na stefana vreau sa va spun ca am fost la d-na dr. oros si am fost foarte impresionat de cate persoane am gasit acolo si multe dintre acele persoane au venit pentru terapia bowtech. doamna doctor este o persoana extraordinara, timbrul vocei sale si calmul cu care iti vorbeste iti da o anumita stare de bine, am efectuat prima sedinta care a fost de initiere care a fost mai usoara din cauza st. elecrofiziologic pe care l-am efectuat. totusi am simtit-o pe d--na doctor cam rezervata in privinta mea, dar dansa mi-a spus ca va incerca sa ma ajute.sincer sper sa ma ajute, eu oricum nu ma voi da batut.iar dumnevoastra doamna stefana va doresc multa sanatate si cat mai multe impliniri personale si profesionale.ma bucur ca in romania mai sant oameni carora le pasa de semenii lor cum santeti si dumnevoastra si doamna doctor si multi altii, sper.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: