leziune osoasa
Buna ziua,
Daca ma puteti ajuta cu o informatie legata de un rezultat al unei investigatii RMN cu mentiune: Leziune ovalara de 9mm la nivelul osului iliac stang in vecinatatea articulatiei sacro-iliace, in hipersemnal STIR si hiposemnal T1, cu substrat incert, posibil hemangiomatos.
Mentionez ca indicatiile pt. RMN au fost pt. articulatiile sacro-iliace, unde mentiunea este ca au dimensiune si contururi in limite normale.
De asemenea, afectiunea cu care sunt diagnosticata, sub tratament indicat de reumatolog, este de poliartrita reumatoida, seropozitiva.
Varsta mea este 41 de ani.
Multumesc!
Daca ma puteti ajuta cu o informatie legata de un rezultat al unei investigatii RMN cu mentiune: Leziune ovalara de 9mm la nivelul osului iliac stang in vecinatatea articulatiei sacro-iliace, in hipersemnal STIR si hiposemnal T1, cu substrat incert, posibil hemangiomatos.
Mentionez ca indicatiile pt. RMN au fost pt. articulatiile sacro-iliace, unde mentiunea este ca au dimensiune si contururi in limite normale.
De asemenea, afectiunea cu care sunt diagnosticata, sub tratament indicat de reumatolog, este de poliartrita reumatoida, seropozitiva.
Varsta mea este 41 de ani.
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Ati aflat ce inseamna acea leziune?
Astept cu interes un raspuns.
Multa sanatate
Anca
Ati aflat ce inseamna acea leziune?
Astept cu interes un raspuns.
Multa sanatate
Anca
Buna ziua,
Este evident ca nu ne putem pronunta pe un text scris, fara vizualizarea efectiva a imaginilor.
RMN-ul mentionat are utilitate doar ca imagine propriu-zisa, in timpul examinarii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca nu ne putem pronunta pe un text scris, fara vizualizarea efectiva a imaginilor.
RMN-ul mentionat are utilitate doar ca imagine propriu-zisa, in timpul examinarii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Poliartrita reumatoida
- 4poliartrita?
- 20Tratamentul pt poliartrita este prea agresiv
- 8poliartrita, gonartroza gr.2 si osteoporoza - caut un sfat competent
- 38fibrinogen marit
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 27poliartrita reumatoida - tratament
- 8am sau nu poliatrita?
- 13poliartrita reumatoida?
- 5poliartrta reumatoida gradul 2, acum 2 luni
- 16Articulatii umflate si dureroase cu analize nemodificate
- 19Poliartrita reumatoida forma seronegativa
- 1poliartrita reumatoida
- 3Va rog am nevoie de un raspuns: am 22 ani si poliartrita reumatoida
- 1poliartita reumatoida
- 2poliartrita reumatoida seronegativa st II
- 2poliartrita reumatoida
- 12Poliatrita si sarcina