leziune osoasa

Buna ziua,
Daca ma puteti ajuta cu o informatie legata de un rezultat al unei investigatii RMN cu mentiune: Leziune ovalara de 9mm la nivelul osului iliac stang in vecinatatea articulatiei sacro-iliace, in hipersemnal STIR si hiposemnal T1, cu substrat incert, posibil hemangiomatos.
Mentionez ca indicatiile pt. RMN au fost pt. articulatiile sacro-iliace, unde mentiunea este ca au dimensiune si contururi in limite normale.
De asemenea, afectiunea cu care sunt diagnosticata, sub tratament indicat de reumatolog, este de poliartrita reumatoida, seropozitiva.
Varsta mea este 41 de ani.
Multumesc!
Daca ma puteti ajuta cu o informatie legata de un rezultat al unei investigatii RMN cu mentiune: Leziune ovalara de 9mm la nivelul osului iliac stang in vecinatatea articulatiei sacro-iliace, in hipersemnal STIR si hiposemnal T1, cu substrat incert, posibil hemangiomatos.
Mentionez ca indicatiile pt. RMN au fost pt. articulatiile sacro-iliace, unde mentiunea este ca au dimensiune si contururi in limite normale.
De asemenea, afectiunea cu care sunt diagnosticata, sub tratament indicat de reumatolog, este de poliartrita reumatoida, seropozitiva.
Varsta mea este 41 de ani.
Multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Ati aflat ce inseamna acea leziune?
Astept cu interes un raspuns.
Multa sanatate
Anca
Ati aflat ce inseamna acea leziune?
Astept cu interes un raspuns.
Multa sanatate
Anca

Buna ziua,
Este evident ca nu ne putem pronunta pe un text scris, fara vizualizarea efectiva a imaginilor.
RMN-ul mentionat are utilitate doar ca imagine propriu-zisa, in timpul examinarii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca nu ne putem pronunta pe un text scris, fara vizualizarea efectiva a imaginilor.
RMN-ul mentionat are utilitate doar ca imagine propriu-zisa, in timpul examinarii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42poliartrita reumatoida sau artroza?
- 2Poliartrita reumatoida
- 4poliartrita?
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 14poliartrita reumatoida
- 10poliartrita reumatoid
- 3poliartrita reumatoida
- 6Dureri ale articulaţiilor degetelor
- 14poliartrita reumatoida si marti mi sa facut punctie mi sa scos 20 de ml de lichid...
- 1poliartita reumatoida
- 11poliartrita reumatoida
- 0enbrel si metotrexat in sarcina
- 2Poliartrita
- 1Colagenoza
- 3Poliatrita reumatoida-tratament biologic-efecte adverse!!!! Un tratament naturist va rog!
- 2Poliartrita reumatoida tratata cu sulfasalazina - VSH 90 - schimbare tratament?
- 3Poliartrita reumatoida
Mai multe informații despre: Articulatia sacro-iliaca poliartrita reumatoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: