leucocite marite la baietel de 3 ani
buna ziua
in urma unor analize de sange, baietelului meu de 3 ani, i-au iesit putin marite leuocitele si anume 12600, si putin limfocitele 6, 0 10^3/ul {1, 18 -3, 74}, in rest sunt valori normale, .
eu am mai citit ca limita superioara a leucocitelor al copii mici ar fi pana in 17000, este adevarat?
am vreun motiv de ingrijorare?
mentionez ca el are mereu amigdalele marite si destul de des sunt rosii, dar nu face febra decat foarte rar...
va multumesc!
in urma unor analize de sange, baietelului meu de 3 ani, i-au iesit putin marite leuocitele si anume 12600, si putin limfocitele 6, 0 10^3/ul {1, 18 -3, 74}, in rest sunt valori normale, .
eu am mai citit ca limita superioara a leucocitelor al copii mici ar fi pana in 17000, este adevarat?
am vreun motiv de ingrijorare?
mentionez ca el are mereu amigdalele marite si destul de des sunt rosii, dar nu face febra decat foarte rar...
va multumesc!
3 comentarii
buna ziua
Baietelului meu de 11 ani i-au iesit cateva valori anormale in urma unor analize de sange, respectiv numar limfocite 1 260 fata de 4 000- 11000-valori normale, LYMPH%-% limfocite 27, 9% (46, 0-76, 0), MONO%-% monocite 13, 3% (4, 0-9, 0). Va rog foarte mult sa-mi spuna daca stie care sunt valorile normale pentru un copil de varsta lui, pentru ca intervalele pe care le-am precizat sunt pentru adulti si daca sunt motive reale de ingrijorare, in conditiile in care analizele le-am facut in perioada in care el a facut o indigestie (cred), pentru ca un diagnostic clar nu a fost pus de medic.
Va multumesc
Baietelului meu de 11 ani i-au iesit cateva valori anormale in urma unor analize de sange, respectiv numar limfocite 1 260 fata de 4 000- 11000-valori normale, LYMPH%-% limfocite 27, 9% (46, 0-76, 0), MONO%-% monocite 13, 3% (4, 0-9, 0). Va rog foarte mult sa-mi spuna daca stie care sunt valorile normale pentru un copil de varsta lui, pentru ca intervalele pe care le-am precizat sunt pentru adulti si daca sunt motive reale de ingrijorare, in conditiile in care analizele le-am facut in perioada in care el a facut o indigestie (cred), pentru ca un diagnostic clar nu a fost pus de medic.
Va multumesc
in ambele cazuri poate fi vorba despre o infectie.DR.A
La un bebelus de 5 luni i.au iesit rezultatele la analizele de sange leucocitele : 19.000 ce tratament ne recomandati?
Mi ati putea spune ce boala are...
Si din ce cauza sunt asa de mari..
Va multumesc
Mi ati putea spune ce boala are...
Si din ce cauza sunt asa de mari..
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analizele de sange si hepatita B
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 4analize de sange
- 8rog interpretare analize urina
- 3Analize medicale - Va rog mult sa ma ajutati!
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 5analize sange?
- 4interpretare analize urina si sange
- 3Leucocite marite!
- 4Interpretare rezultate analize
- 0Nelamurire analize la sange pt copil 1 an si 2 luni
- 1Analize sange
- 0Leucocite
- 0Analiza Leucocitară nu se încadrează în valori normale
- 0Leucocite si trombocite mici
- 0Leucocite numeroase
- 0Analize (astept sfatul unui medic )
- 0Valoare leucocite copil 7 ani