Leucocite marite

06-02-2017
Fyz
Nu este medic/terapeut
Fyz
Buna seara !!!Am repetat lunar analizele sangelui si LEUCOCITELE sunt mereu in valori mari mai exact intre 13 si 16, 45. Infectie in organism nu exista as dori sa-mi spuneti care ar fi motivul cresterii leucocitelor si ce tratament s-ar putea indica. Va multumesc anticipat si astept un raspuns pe email, , ---------*

(*modificat de admin)
2 comentarii
0
06-02-2017, ora 17:16
Fyz
Nu este medic/terapeut
Fyz
Buna seara, as dori sa intreb de ce leucocitele sunt mari mai exact intre 13 si 17 neavand infectie in organism. Care ar fi cauza cresterii lor si ce tratament ar fi indicat ???
0
26-02-2017, ora 20:16
Moraru Costin
Nu este medic/terapeut
Moraru Costin
Leucocitoza este o afectiune caracterizata de existenta unor valori peste limita normala a leucocitelor din sange. Leucocitele, denumite si celule albe (WBC) sunt o parte a sistemului imunitar. Sistemul imunitar este componenta unui organism care lupta impotriva infectiilor si a bolilor. Celulele albe sunt produse de maduva osoasa, un tesut moale si spongios din interiorul oaselor. Unele WBC raman in maduva spinarii iar altele sunt eliberate in sange. Exista diverse tipuri de leucocite. Fiecare tip de celula este degajat in sange din diverse motive.
Afectiunea se poate ameliora cu sau fara tratament. In cazul in care sangele unei persoane contine o cantitate prea mare de WBC, s-ar putea produce o hiperleucocitoza.
Hiperleucocitoza este o afectiune grava care necesita tratament imediat. In urma terapiei adecvate, nivelul de leucocite revine la normal iar simptomele specifice bolii (dureri, apetit scazut, etc.) se vor diminua.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: