leucemie mieloida acuta si transplant de maduva - sfaturi

26-06-2007
norica
Nu este medic/terapeut
norica
Un tanar de 20 de ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloida acuta. I s-a recomandat transplant de maduva. As dori sa aflu unde in Europa se fac astfel de operatii si cat costa. Va multumesc!
7 comentarii
0
27-06-2007, ora 00:00
jenia
Nu este medic/terapeut
jenia
cauta clinici din Italia, austria, Israel, Germani. SUA
0
26-10-2009, ora 22:58
mihad
Nu este medic/terapeut
mihad
Transplanturi se fac oriunde in Europa, chiar si in Romania daca ai donator compatibil *de preferat din familie*.
Noi am gasit mai ieftin in Israel in dolari comparativ cu Europa unde cel mei ieftin era in Italia 170 000 euro.
Mult noroc
0
24-11-2009, ora 16:32
mihad
Nu este medic/terapeut
mihad
Si sotul meu are acelasi diagnostic si multumim lui Dumnezeu am gasit o clinica in Israel cu care am luat legatura pentru transplant de celule stem. -*

(*modificat de administrator)
0
12-03-2010, ora 22:59
liliana82
Nu este medic/terapeut
liliana82
BUNA, as dori mai multe informatii despre aceasta clinica in Israel daca e posibil.va rog din suflet
0
11-05-2010, ora 20:45
mihad
Nu este medic/terapeut
mihad
ma iertzi ca abia acum am vazut mesajul tau. Daca vrei m multe informatii da-mi un id de mes ceva sa comunicam
0
07-10-2010, ora 01:16
bucurie
Nu este medic/terapeut
bucurie
Buna seara Mihad. Te rog am si eu nevoie de mai multe lamuriri privind clinica din Israel, ptr o tanara mamica care a descoperit de o saptamana ca are aceasta boala. Este cumplit de dezorientata.Multumesc mult.-
0
04-11-2010, ora 12:39
Broken Angel
Nu este medic/terapeut
Broken Angel
Vreau sa stiu dk tratamentul cu Interferon Alfa [ Intron ] sau oricare tip de Interferon, poate creste riscul de a face leucemie si dk ataca sistemul imunitar al organismului sau celulele rosii sau albe [ leucocitele ], vreau sa fac tratament cu Interferon pt. Hepatita B cronica si imi este frika sa nu dau in alte boli cum ar fi aceasta boala grava de sange - Leucemia. Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Transplantul de măduvă osoasă poate fi un tratament eficient pentru scleroza laterală amiotrofică
  • Un program celular activ doar în timpul dezvoltării fetale previne leucemia
  • Transplantul de măduvă osoasă tânără inversează simptomele bolii Alzheimer la șoareci
  • Direcționarea feritinofagiei afectează celulele stem canceroase în stare de repaus în leucemia mieloidă acută
  •