leucemie mieloida acuta si transplant de maduva - sfaturi
Un tanar de 20 de ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloida acuta. I s-a recomandat transplant de maduva. As dori sa aflu unde in Europa se fac astfel de operatii si cat costa. Va multumesc!
7 comentarii
cauta clinici din Italia, austria, Israel, Germani. SUA
Transplanturi se fac oriunde in Europa, chiar si in Romania daca ai donator compatibil *de preferat din familie*.
Noi am gasit mai ieftin in Israel in dolari comparativ cu Europa unde cel mei ieftin era in Italia 170 000 euro.
Mult noroc
Noi am gasit mai ieftin in Israel in dolari comparativ cu Europa unde cel mei ieftin era in Italia 170 000 euro.
Mult noroc
Si sotul meu are acelasi diagnostic si multumim lui Dumnezeu am gasit o clinica in Israel cu care am luat legatura pentru transplant de celule stem. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
BUNA, as dori mai multe informatii despre aceasta clinica in Israel daca e posibil.va rog din suflet
ma iertzi ca abia acum am vazut mesajul tau. Daca vrei m multe informatii da-mi un id de mes ceva sa comunicam
Buna seara Mihad. Te rog am si eu nevoie de mai multe lamuriri privind clinica din Israel, ptr o tanara mamica care a descoperit de o saptamana ca are aceasta boala. Este cumplit de dezorientata.Multumesc mult.-
Vreau sa stiu dk tratamentul cu Interferon Alfa [ Intron ] sau oricare tip de Interferon, poate creste riscul de a face leucemie si dk ataca sistemul imunitar al organismului sau celulele rosii sau albe [ leucocitele ], vreau sa fac tratament cu Interferon pt. Hepatita B cronica si imi este frika sa nu dau in alte boli cum ar fi aceasta boala grava de sange - Leucemia. Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Leucemia acuta mieloblastica M4
- 0leucemie mieloida acuta
- 4leucemie mieloida acuta
- 2leucemie acuta mieloblastica
- 0Transplant medular
Mai multe informații despre: Leucemia acuta mieloida - LMA Transplantul de maduva osoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: