Legatura dintre tensiunea arteriala si sex

27-07-2018
Gogoionescu
Nu este medic/terapeut
Gogoionescu
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Imi monitorizez de obicei tensiunea de 3 ori pe zi si o am in jurul valorii de 125 cu 85. Dupa ce am facut sex cu sotia mi am luat tensiunea si am.observat ca am avut o valoare de 180 cu 100, la 2 minute a scazut la 150 cu 90 si in maxim 10 min si a revenit la normal. Am facut acest test de mai multe ori si mi am luat tenaiunea imediat dupa ce am avut orgasm si de fiecare data am avut aceleasi valori. Intrebarea mea este daca tensiunea arteriala creste atat de mult in momentul in care faci sex si imediat dupa ce ai orgasm. Precizez ca am 40 de ano.

Va multumesc anticipat pt raspuns
1 comentarii
0
31-07-2018, ora 11:48
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Consulta un medic cardiolog pentru un tratament antihipertensiv si eventual un tratament impotriva colesterolului crescut (daca analizele vor arata asta). La varsta ta e bine sa nu te joci cu hipertensiunea arteriala. Adesea placile de ateroscleroza ce se dezvolta a nivelul penisului pot sta si la baza problemelor cu erectia, iar mai apoi pot genera alte complicatii serioase: infarcte, accidente vasculare cerebrale.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici