laringita care nu mai trece
Buna ziua,
Am un bebelus de 6 luni. La 4 luni a facut laringita, raguseala si putina tuse.I-am dat Ibalgin si Tantum Verde, i-a trecut raguseala dupa 4 zile dar dupa 2 zile a ragusit din nou. I-am dat din nou acelasi tratament+Aerius dar nu i-a trecut. I-am facut Gentamicina+Dexametazona injectabil+aerosoli cu Dexametazona si Bromhexin si Bromhexin pe gura. Nu i-a trecut.I-am facut aerosoli cu Adenalina si i-a trecut raguseala dar nu si tusea desi bromhexin i-am dat vreo 15 zile.Apoi i-am dat fluimucil pt tuse si cu albastru de metil in gat dar nimic.Mi s-a spus sa-l las in pace sa nu-i mai dau nimic ca asa tuseste el pt ca are rosu in gat de mult timp, dinainte de a implini 3 luni, ca asa au unii copii.Astazi, la 3 sapt dupa ce i-a trecut raguseala, a ragusit din nou. Nu stiu ce sa mai fac si ma intreb dc. nu se pot trage toate astea de la faptul ca i s-a facut vaccin desi avea rosu in gat.
Am un bebelus de 6 luni. La 4 luni a facut laringita, raguseala si putina tuse.I-am dat Ibalgin si Tantum Verde, i-a trecut raguseala dupa 4 zile dar dupa 2 zile a ragusit din nou. I-am dat din nou acelasi tratament+Aerius dar nu i-a trecut. I-am facut Gentamicina+Dexametazona injectabil+aerosoli cu Dexametazona si Bromhexin si Bromhexin pe gura. Nu i-a trecut.I-am facut aerosoli cu Adenalina si i-a trecut raguseala dar nu si tusea desi bromhexin i-am dat vreo 15 zile.Apoi i-am dat fluimucil pt tuse si cu albastru de metil in gat dar nimic.Mi s-a spus sa-l las in pace sa nu-i mai dau nimic ca asa tuseste el pt ca are rosu in gat de mult timp, dinainte de a implini 3 luni, ca asa au unii copii.Astazi, la 3 sapt dupa ce i-a trecut raguseala, a ragusit din nou. Nu stiu ce sa mai fac si ma intreb dc. nu se pot trage toate astea de la faptul ca i s-a facut vaccin desi avea rosu in gat.
2 comentarii
Un sugar care are stare generala buna, creste in greutate si nu face febra, trebuie lasat in pace, daca NU, se intampla ceea ce ati povestit.
Nu m-ati lamurit deloc. In primul rand trebuie sa stiti ca nu s-a simtit bine deloc. Inainte de antibiotic a avut 3 zile de plans continuu. Nu cred ca se intampla toate astea fara un motiv doar ca motivul e greu de gasit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2laringita cronica... gatul imi este tot timpul rosu
- 4O posibila laringita?
- 9laringita?
- 4Neoplasm laringian
- 9laringita cronica acutizata, pneumonie interstitiala...
- 30Dexametazona pt aerosol?
- 11Noduli corzi vocale
- 17laringita sau...?
- 1Laringita si candidoza
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 1Cu ce sa fac inhalatii pt sinuzita cronica si laringita?
- 0laringita cronica
- 3laringita cred ca e cronica
- 5Laringita acuta extrem de dureroasa
- 6fetita de cand a intrat in colectivitate are laringite, bronsite, febra
- 3terapia cu aerosoli pt laringita la copii
- 0Viroza respiratorie medicul este in concediu iar asistenta ma poate primi deabia marti
Mai multe informații despre: Laringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: