Lamurire jucarie sexuala

29-08-2018
Unamed
Nu este medic/terapeut
Unamed
Intr-un moment de prostie si inconstienta am ales sa cumpar un jucarie sexuala ( masturbator) de pe un site de anunturi...desi produsul parea a fi nou si nefolosit si la fel si cel care l-a vandut a dat asigurarea ca este nefolosit doar desfacut pt poze, pentru linistea mea din asa ceva se poate contacta ceva ? Deja am doar ganduri negre..au trecut cam 24 de ore de la eveniment, recomandari pt teste ?
Multumesc
3 comentarii
0
30-08-2018, ora 10:54
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
Buna ziua
Tineti produsul in spirt medicinal si/sau fierbeti-l (daca este posibil) timp de 15-20 minute si produsul se va steriliza.
Numai bine!
0
30-08-2018, ora 11:01
Unamed
Nu este medic/terapeut
Unamed
Deja l-am facut gunoi
0
30-08-2018, ora 11:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Se recomanda ca jucariile sexuale ca si orice alt obiect folosit in scopuri sexuale sa se utilizeze cu prezervativ. Acesta protejeaza atat obiectul in sine cat si utilizatorul, chiar daca obiectul este folosit de catre aceeasi persoana.
Jucariile sexuale trebuie pastrate in conditii de igiena. Este suficienta spalarea cu apa si sapun dupa utilizare; nu sunt necesare masuri suplimentare de sterilizare daca se utilizeaza prezervativul care le protejeaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici