lamuriere

22-05-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
As avea nevoie de o explicatie un raspuns la ceea ce i se intampla.Mi se face brusc rau cu tremur asa in tot corpul (parca nu ma pot stapani) nici nu pot vorbi bine sau sa scriu in momentele alea ca tremur, ameteala asa cu senzatie de lesin se invart toate cu mine*(parca nu vad clar ci in ceata). transpir brusc(asa cu lipsa de aer parca ma sufoc), ma doare stomacul (ASA IMI VINE SA VOMIT), sunt foarte agitata, ma doare capul dar nu o durere insuportabila ci enervanta imi simt limba asa ca si arsa cu ceva fierbinte si simt asa o slabicune generala mai ales in picioare.Parca ma doare si peste piepa la inima cu mana stanga si atunci imi trec tot felul de idei si frici prin cap. Vreau sa precizez ca am 27 de ani si am facut analize dar au iesit bine cu exceptia catorva si anume:valori mari ale proteine C reactive, a VSH, acid vanikl mandelic si catecolaminele sunt usor crescute. Am facut rmn (pentru suspiciune de feocromocitom dar e totul ok).Iau bisoprolol pentru tensiune si doar atat dar eu am stare asta de rau permane t in zi.Ma lasa cateva minute si ar ma puaca si o tine asa toata ziua(asta cam din ianuarie).Sunt disperata.Va rog ajutati-ma cu o parere ce sa pot avea ? de ce mi se intampal toate astea?Va rog frumos trebuie sa fie si pentru mine un raspuns si un tratament.Va multumesc si astep cu nerabdare rapunsull!!!!
1 comentarii
0
06-06-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
ceva asemanator am patit si eu, dar nu chiar asa de grav.cam in ianuarie am lesinat inconstient.m-am trezit si de atunci am avut momente cand aveam un tremur in picioare, dar nu se vedea ca tremur, era doar in interiorul meu.am facut analize complete la sange si au iesit PERFECT, am facut si rmn-ul, a iesit bine si el.de la un timp nu mi s-a mai intamplat tremurul asta, dar frica tot am.asa mai imi bate inima cateodata repede, am o gastrita cronica...poate si stresul e de vina si mai ales tensiunea.tot cu calduri ma lua.ti-am spus ceva asemanator dar nu cu toate simptomele pe care le spui tu.oare sa fie ceva psihic?eu nu cred...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.