la 5 luni are 74 de cm?
Buna ziua
bebelusul meu are 5 luni si 2 saptamani 74 de cm si cantareste 7, 5kg.
Ar trebui sa ma ingrijorez ca e prea lung sau prea slab ?el arata bine, e vioi, dar 74 de cm ar trb sa aiba pe la 1 an dar si 10 kg.
bebelusul meu are 5 luni si 2 saptamani 74 de cm si cantareste 7, 5kg.
Ar trebui sa ma ingrijorez ca e prea lung sau prea slab ?el arata bine, e vioi, dar 74 de cm ar trb sa aiba pe la 1 an dar si 10 kg.
4 comentarii
Ce lungime avea la nastere ?
S-a nascut cu 51 de cm si 3, 5 kg.
As vrea sa va mai intreb cum se recunoaste anemia, in cazul in care bb este anemic de unde imi dau seama.
va multumesc
As vrea sa va mai intreb cum se recunoaste anemia, in cazul in care bb este anemic de unde imi dau seama.
va multumesc
Greutatea este buna, dar si in privinta lungimii deocamdata nu ai de ce sa-ti faci griji.la 6 luni trebuie sa aiba in jur de 70cm iar la un an 78-79cm.bebelusul tau are putin mai mult.nu-i nimic.Sunt mai multe tipuri de anemii, probabil te referi la cea comuna, carentiala.Poate debuta de la varsta de 5 luni la sugarul normal, de asta este necesara diversificarea alimentatiei de la varsta de 4 luni si se contraindica administrarea prelungita doar de lapte de vaca sau lapte praf. Copilul oboseste la supt, este cam " fara vlaga ", pielea este palida, albicioasa, in special la palme , plange mai mult si fara rost, transpira, stationeaza ponderal, parul este uscat si se rupe usor, face frecvent stomatita, infectii, etc..Fa corect si la timp diversificarea alimentara si anemia nu va apare.Numai bine!
MAYA IOANA S-A NASCUT LA 32 DE SAPTAMANI CU GREUTATEA DE 1300G IN IASI LA CUZA-VODA.IN MATERNITATE A MANCAT FOARTE BINE, FAPT PENTRU CARE A LUAT REPEDE IN GREUTATE.ACUM ARE 6 LUNI VARSTA CORECTATA 4 LUNI SI ARE ABEA 5000G.NU MAI VREA SAN ACUM PAPA LAPTE PRAF MILUMIL 2 SI AM AJUNS LA 3 MESE SOLIDE:MAR CU BISCUITE, SUPITA DE PUI CU LEGUME SI SEARA CEREALE DE LA MILUMIL CU BRANZICA DE VACI. CARE AR FI IMPEDIMENTUL DE NU I-A IN GREUTATE, DECAT ASA DE GREU? MA PUTETI AJUTA??
II DAU VITAMINA C PICATURI 4PIC/ZI, POLYVITAL 15 PIC/ZI FE HAUSMMAN 15-20 PIC/ZI, VIGANTOLSI 10 ZILE DIN LUNA GLUCONAT DE CA 2.5ML 2/ZI.ESTE FOARTE VIOAIE, VORBESTE PE LIMBA EI...ESTE UN COPIL NORMAL, DOAR CA MA CHINUI CU ALIMENTATIA.ACUM MA LUPT SA PAPE 150 ML LAPTE. CE AS PUTEA SA FAC SA MANANCE MAI BINE?MA PUTETI AJUTA? VA MULTUMESC ANTICIPAT
II DAU VITAMINA C PICATURI 4PIC/ZI, POLYVITAL 15 PIC/ZI FE HAUSMMAN 15-20 PIC/ZI, VIGANTOLSI 10 ZILE DIN LUNA GLUCONAT DE CA 2.5ML 2/ZI.ESTE FOARTE VIOAIE, VORBESTE PE LIMBA EI...ESTE UN COPIL NORMAL, DOAR CA MA CHINUI CU ALIMENTATIA.ACUM MA LUPT SA PAPE 150 ML LAPTE. CE AS PUTEA SA FAC SA MANANCE MAI BINE?MA PUTETI AJUTA? VA MULTUMESC ANTICIPAT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fetita de 8 luni cu ganglion la ceafa, partea dreapta
- 19bebe destul de mare
- 1crestere bebelus
- 0Crestere bebelus
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 1Nu creste copilul
- 2Bebe 4 luni si trei saptamani -manaca 60 ml la o masa !!!!
Mai multe informații despre: Cresterea sugarului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: