Crestere bebelus
Buna ziua!
Am o fetita de 7 luni nascuta cu 2.300, 37 cm nascuta la termen care timp de 4 luni de zile a vomat si nu a luat in greutate. Am ajuns cu ea la institutul ocrotirii mamei si copilului din Bucuresti unde i s-au facut toate analizele si analizele au iesit bune (asta pe la 4 luni).Acum are 7 luni, nu mai varsa in schimb nu ia in greutate are 5.300 kg. specific ca in timplul sarcinii am luat tratament pentru glanda tiroida. Intrebarea este : DE CE NU IA COPILUL IN GREUTATE ? ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!!
Am o fetita de 7 luni nascuta cu 2.300, 37 cm nascuta la termen care timp de 4 luni de zile a vomat si nu a luat in greutate. Am ajuns cu ea la institutul ocrotirii mamei si copilului din Bucuresti unde i s-au facut toate analizele si analizele au iesit bune (asta pe la 4 luni).Acum are 7 luni, nu mai varsa in schimb nu ia in greutate are 5.300 kg. specific ca in timplul sarcinii am luat tratament pentru glanda tiroida. Intrebarea este : DE CE NU IA COPILUL IN GREUTATE ? ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fetita de 8 luni cu ganglion la ceafa, partea dreapta
- 19bebe destul de mare
- 4la 5 luni are 74 de cm?
- 1crestere bebelus
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 1Nu creste copilul
- 2Bebe 4 luni si trei saptamani -manaca 60 ml la o masa !!!!
Mai multe informații despre: Cresterea sugarului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: