kg. in timpul sarcinii
la multi ani !
sunt insarcinata in aprox.24 saptamanii si nu am luat in greutate deloc, sa-mi fac griji? bebelusul este foarte bine la ultima consultatie (echo) la 20 sapt. medicul mi-a spus sa nu imi fac griji caci este totul ok., dar medicul de familie mi-a spus ca totusi trebuia sa iau ceva in greutate si mi-a recomandat evelin.
sincera sa fiu mie imi convine caci si asa eram obsedata de kg. in plus si imi faceam probleme de caind am ramas insarcinata cu kg. in plus (am 35 ani) sunt la adoua nastere si va dati seama cat de greu le dau jos. dat totusi este bine.?
multumesc
sunt insarcinata in aprox.24 saptamanii si nu am luat in greutate deloc, sa-mi fac griji? bebelusul este foarte bine la ultima consultatie (echo) la 20 sapt. medicul mi-a spus sa nu imi fac griji caci este totul ok., dar medicul de familie mi-a spus ca totusi trebuia sa iau ceva in greutate si mi-a recomandat evelin.
sincera sa fiu mie imi convine caci si asa eram obsedata de kg. in plus si imi faceam probleme de caind am ramas insarcinata cu kg. in plus (am 35 ani) sunt la adoua nastere si va dati seama cat de greu le dau jos. dat totusi este bine.?
multumesc
3 comentarii
In mod nprmal trebuia sa pui citeva kg., inseamna ca ai slabit caci la greutatea initiala se mai adauga greutatea fatului, placenta, lichidul amniotic etc, dar daca copilul este bine cu greutate corespunzatoare virstei sarcinii atunci nu este teoretic nici o problema
nu te preocupa valentina eu primele 3 luni am slabit 5 kg desi eram slaba.toata sarcina am avut greturi si am luat in total numai 10 kg.am avut o sarcina usoara si copilul acum este f sanatos nu-ti face grji mananca sanatos si odihneste-te
nu te preocupa valentina eu primele 3 luni am slabit 5 kg desi eram slaba.toata sarcina am avut greturi si am luat in total numai 10 kg.am avut o sarcina usoara si copilul acum este f sanatos nu-ti face grji mananca sanatos si odihneste-te
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutate mica in sarcina?
- 2sani - mameloane ombilicate
- 5greutatea in timpul sarcinii
- 1alergia
- 1Scădere în greutate in timpul sarcinii
- 0Greutatea pe parcursul sarcinii
- 1Minus 35 kg si insarcinata
Mai multe informații despre: greutatea in timpul sarcinii sarcina saptamana 24
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: