kg. in timpul sarcinii

27-12-2007
florentina
Nu este medic/terapeut
florentina
la multi ani !
sunt insarcinata in aprox.24 saptamanii si nu am luat in greutate deloc, sa-mi fac griji? bebelusul este foarte bine la ultima consultatie (echo) la 20 sapt. medicul mi-a spus sa nu imi fac griji caci este totul ok., dar medicul de familie mi-a spus ca totusi trebuia sa iau ceva in greutate si mi-a recomandat evelin.
sincera sa fiu mie imi convine caci si asa eram obsedata de kg. in plus si imi faceam probleme de caind am ramas insarcinata cu kg. in plus (am 35 ani) sunt la adoua nastere si va dati seama cat de greu le dau jos. dat totusi este bine.?
multumesc
3 comentarii
0
27-12-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
In mod nprmal trebuia sa pui citeva kg., inseamna ca ai slabit caci la greutatea initiala se mai adauga greutatea fatului, placenta, lichidul amniotic etc, dar daca copilul este bine cu greutate corespunzatoare virstei sarcinii atunci nu este teoretic nici o problema
0
03-03-2008, ora 00:00
mihaela25
Nu este medic/terapeut
mihaela25
nu te preocupa valentina eu primele 3 luni am slabit 5 kg desi eram slaba.toata sarcina am avut greturi si am luat in total numai 10 kg.am avut o sarcina usoara si copilul acum este f sanatos nu-ti face grji mananca sanatos si odihneste-te
0
03-03-2008, ora 00:00
mihaela25
Nu este medic/terapeut
mihaela25
nu te preocupa valentina eu primele 3 luni am slabit 5 kg desi eram slaba.toata sarcina am avut greturi si am luat in total numai 10 kg.am avut o sarcina usoara si copilul acum este f sanatos nu-ti face grji mananca sanatos si odihneste-te
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea de greutate în sarcină peste nivelul optim a fost asociată cu riscul de tulburări de neurodezvoltare a copilului
  • Un câștig mare în greutate pe perioada sarcinii este asociat cu un risc mai mare de deces în deceniile ulterioare
  • Dietele pe bază de plante ajută la evitarea creșterii excesive în greutate la începutul sarcinii
  • Cercetările sugerează necesitatea revizuirii ghidului de luare în greutate în sarcină pentru femeile obeze
  •