greutatea in timpul sarcinii

25-03-2010
soledad
Nu este medic/terapeut
soledad
buna...sunt insarcinata in 4 luni si nu m am ingrasat nici macar cu un kg este o problema? ma voi ingrasa pe parcurs? sunt cam slabita...
5 comentarii
0
25-03-2010, ora 19:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu toate femeile insarcinate iau in greutate foarte mult.Cu siguranta pe parcurs vei lua ceva in greutate, ca doar creste si bebelul!
0
25-03-2010, ora 19:48
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna Soledad! Pot sa-ti spun sa nu te stresezi din aceasta cauza. Sora mea a nascut in decembrie 2009 si nu s-a ingrasat deloc pe perioada sarcinii, abia in ultima luna foarte putin. Si eu am 13 saptamani de sarcina si sper sa nu ma ingras foarte mult... Ar fi bine sa te odihnesti cat mai mult sa nu te simti slabita. Multa sanatate tie si bebelusului !
0
26-03-2010, ora 16:07
soledad
Nu este medic/terapeut
soledad
ms de raspuns dar stresul e k am doar 45 de kg k eu am slabit 3 kg in timpul asta de sarcina de aia ma ingrijorez k normal trebuie sa te ingrasi nu?
0
26-03-2010, ora 23:48
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Eu cred ca ai timp sa te ingrasi. Si eu am slabit 2 kg din cauza ca mi-era greata non-stop si nu puteam manca decat fructe, dar medicul meu de familie mi-a spus ca e normal, sa nu-mi fac griji, ca dupa 3-4 luni de sarcina sigur voi incepe sa iau in greutate. Dar sa stii ca sunt si gravidutze care nu se ingrasa deloc. Eu lucrez la un magazin in Mall si vad foarte des viitoare mamici cu burtica mare, mare, dar foarte slabe. Nu stiu ce sa-ti spun, daca tu nu te simti prea bine, vorbeste cu medicul tau, poate stie ce raspuns sa-ti dea.
0
27-03-2010, ora 14:23
soledad
Nu este medic/terapeut
soledad
ok ms ink o data de raspuns..esti o dulce..abea astept sa ma duc luna viitoate la gine sa l vad pe micut... iti doresc multa sanatate de asemenea si lui bebe...pupici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un câștig mare în greutate pe perioada sarcinii este asociat cu un risc mai mare de deces în deceniile ulterioare
  • Dietele pe bază de plante ajută la evitarea creșterii excesive în greutate la începutul sarcinii
  • Cercetările sugerează necesitatea revizuirii ghidului de luare în greutate în sarcină pentru femeile obeze
  •