iritatie permanenta in jurul nasului
cam de cinci luni zona dintre narile nasului este iritata permanent, apar si dispar niste bubitze rosii putzin dureroase...
pielea este rosie in permanentza si se descuameaza...nu stiu ce sa fac...am folosit si creme fara nici un rezultat...
pielea este rosie in permanentza si se descuameaza...nu stiu ce sa fac...am folosit si creme fara nici un rezultat...
3 comentarii
buna,
sfatul meu este sa mergi la un dermatolog
nu stiu ce tipuri de creme ai folosit dar daca sunt creme doar pentru o buna hidratare nu cred ca asta este problema la tine, daca este cu datul cu presupusul as spune ca ai o ciuperca acolo si creme pentru ciuperca ar fi nidoflor sau triderm. toate cele bune si sa auzim de bine
sfatul meu este sa mergi la un dermatolog
nu stiu ce tipuri de creme ai folosit dar daca sunt creme doar pentru o buna hidratare nu cred ca asta este problema la tine, daca este cu datul cu presupusul as spune ca ai o ciuperca acolo si creme pentru ciuperca ar fi nidoflor sau triderm. toate cele bune si sa auzim de bine
am folosit aciclovir si pare sa dispara in cateva zile...cand zic gata, am scapat, apare din nou...
m-am mai informat si pare a fi o dermatita seboreica...
cred ca trebuie sa consult un dermatolog...
multzumesc pentru raspuns...
m-am mai informat si pare a fi o dermatita seboreica...
cred ca trebuie sa consult un dermatolog...
multzumesc pentru raspuns...
Poate parea absurd, dar eu ti-as recomanda sa faci un control stomatologic, pentru ca s-ar putea ca unii dinti de sus, mai ales daca sint cumva imbracati sau tratati, sa faca puroi in os fara ca tu sa simti aproape nimic, mai ales daca au nervii scosi.Eu una am avut ceva asemanator luni de zile pina cind pur intimplator an fost la stomatologie si dupa ce mi sau tratat dintii au disparut si acest simptome ca prin farmec.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: nasul iritat