iritatie nas, frunte

07-05-2007
2007ana24
Nu este medic/terapeut
2007ana24
de vreo 3 ani am un fel de iritatie ce apare pe frunte, nas si uneori tample atunci cand vin in contact cu detergenti, fum de tigara, parfumuri, tot ceea ce are un miros foarte puternic.Intai apare o senzatie de mancarime si apoi pielea se inroseste.Mentionez ca 'iritatia' trece temporar, cam intr-o zi, doar daca ung locul cu PIVALAT DE FLUMETAZON, urmand ca in maxim 3 zile sa apara din nou.Cu ce anume ma confrunt?
3 comentarii
0
08-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca ai o dermatita seboreica, insa pentru un diagnostic corect ar fi bine sa te examineze un medic dermatolog.
0
09-05-2007, ora 00:00
2007ana24
Nu este medic/terapeut
2007ana24
am cautat tot felul de informatii pe net despre dermatita seboreica si mie nu imi apare nimic pe pielea capului, nu am acele coji care se fac la radacina firului de par (in cap sau la sprancene)...este posibil sa nu se manifeste pe pielea capului, dar totusi sa fie dermatita seboreica?... sau e mai degraba o dermatita de contact? multumesc
0
09-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dermatita seboreica nu se manifesta numai la pielea capului! De aceea se numeste "seboreica", pentru ca se poate manifesta pe toata suprafata pielii care contine glande sebacee. Ramane valabila recomandarea de a merge la un dermatolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: nasul iritat