iritare a preputului sau boala ?
Buna ziua, am aceasta problema de mai mult timp dar astazi m-am decis sa postez pentru a afla daca este ceva ineregula sau este ceva trecator.
Mi-ai inceput viata sexuala de aproximativ un an de zile. si mi se pare ca am o problema ceea ce ma pune pe ganduri. Problema este ca in timpul actului sexual, daca acesta este oral simt o usturime si un discomfort la nivelul preputului daca acesta este decalotat si nu folosesc prezervativ... sentimentul este suportabil si reusesc sa finalizez... insa dupa finalizare indiferent de felul actului sexual (oral normal... etc)... simt dinnou o usturime timp de 20-30 min... timpul de refacere si intrare dinnou in erectie... uneori ajungang la o ora. PS: Mentionez ca usturimea (disconfortul) se manifesta doar la atingere... daca nu ating preputul decalotat atunci nu se intampla nimic... insa nu pot provoca inca o erectie..
Multumesc anticipat, radu. Sper sa gasesc o solutie...
Mi-ai inceput viata sexuala de aproximativ un an de zile. si mi se pare ca am o problema ceea ce ma pune pe ganduri. Problema este ca in timpul actului sexual, daca acesta este oral simt o usturime si un discomfort la nivelul preputului daca acesta este decalotat si nu folosesc prezervativ... sentimentul este suportabil si reusesc sa finalizez... insa dupa finalizare indiferent de felul actului sexual (oral normal... etc)... simt dinnou o usturime timp de 20-30 min... timpul de refacere si intrare dinnou in erectie... uneori ajungang la o ora. PS: Mentionez ca usturimea (disconfortul) se manifesta doar la atingere... daca nu ating preputul decalotat atunci nu se intampla nimic... insa nu pot provoca inca o erectie..
Multumesc anticipat, radu. Sper sa gasesc o solutie...
5 comentarii
Buna ziua! am si eu o problema..am niste mancarimi in zona preputului pe interior.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
COSTICA123, sa folosesti unguentul TRIDERM aplicat local de doua ori pe zi timp de 7 zile.
Eu spun ca tridermul este mai bun, ramane la aprecierea ta ce folosesti. Poti incerca 7 zile cu unul din unguenete, iar daca nu vezi amelioare, incearca-l si pe celalat. Tridermul are un spectru foarte larg.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis rosu..:(
- 3o problema: simt o usoara usturime la varful penisului, in interior
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 3Iritatie penis
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 1pielea penisului alba
- 3Probleme dupa un act sexual neprotejat
- 10crapaturi rosii care ustura
- 5iritatie pielea capului penisului
- 3Iritatie genitala!
- 2iritatie penis
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 7Iritatie a preputului sau candida?
- 1iritație penis
- 0Iritație penis.
- 1Penis iritat
- 1Balanita recidiva
- 0Ce unguent pot lua? durere, usturime, ata este rosie si putin inflamata
- 1Iritatie pe capul penisului- Ajutati-ma va rog
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: