Întrerupere de sarcina

23-01-2018
Asfqweh
Nu este medic/terapeut
Asfqweh
Ieri am avut de ales și eu între un avort medicamentos și un avort prin aspirație, am ajuns la clinica Maries stopes, inițial doamna doctor mi a spus sa îl aleg pe cel medicamentos dar eu fiind o fire foarte panicoasa, mi-am dat seama ca nu pot trece prin așa ceva acasă, așa ca am l-am ales oe cel prin aspirație, a durat 10 minute, simți o durere foarte mare după ce te trezești din anestezie, mie a trebuit sa îmi facă un calmant, ma bucur ca am luat aceata decizie și ca nu l-am făcut oe cel medicamentos, nu știu ce ma făceam, țin sa mentionez ca personalul este unul foarte grijuliu și clinica este curată.
1 comentarii
0
18-06-2019, ora 21:38
cati2000
Nu este medic/terapeut
cati2000
Bună seara
Am și eu aceeași problemă și merg vineri la Marie Stopes. Te rog să mă ajuți cu o informație, câte săptămâni de sarcină aveai? Care a fost data ultimei menstruatii ?
Îmi este teamă să nu mă duc prea devreme.
Cum te ai simțit după...? Ai fost bine? Ti au dat tratament?
Mulțumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul chirurgical prin aspirare
  •