Avort prin aspirație
Buna seara, astăzi vreau sa va prezint experiența mea cu avortul chirurgical
Nu pot sa spun ca ma mândresc cu ce am făcut și ca nu ma doare sufletul dar poate vin in ajutor câtorva fete care vor sa citească despre aceasta procedura
încep prin a spune ca sarcina avea aproape 7 săptămâni iar medicul meu ginecolog a decis ca aceasta metoda este mai indicată decât cea medicamentoasă
procedura in sine nu a fost una dureroasa și nici lunga, a durat in jur de 15 minute dacă îmi aduc bine aminte
durerile de după au fost unele suportabile si nici sângerările nu au fost foarte mari, toate ca la un ciclu normal pentru mine
sângerarea s a oprit după 3 zile dar a revenit după o săptămâna doar ca cu câteva cheaguri
in rest m am simțit okay, nu mi a fost rău nu am avut alte efecte adverse
urmează in câteva zile sa ma duc la controlul de 3 săptămâni sa vedem dacă totul este bine
aveți grija de voi fetelor!
Nu pot sa spun ca ma mândresc cu ce am făcut și ca nu ma doare sufletul dar poate vin in ajutor câtorva fete care vor sa citească despre aceasta procedura
încep prin a spune ca sarcina avea aproape 7 săptămâni iar medicul meu ginecolog a decis ca aceasta metoda este mai indicată decât cea medicamentoasă
procedura in sine nu a fost una dureroasa și nici lunga, a durat in jur de 15 minute dacă îmi aduc bine aminte
durerile de după au fost unele suportabile si nici sângerările nu au fost foarte mari, toate ca la un ciclu normal pentru mine
sângerarea s a oprit după 3 zile dar a revenit după o săptămâna doar ca cu câteva cheaguri
in rest m am simțit okay, nu mi a fost rău nu am avut alte efecte adverse
urmează in câteva zile sa ma duc la controlul de 3 săptămâni sa vedem dacă totul este bine
aveți grija de voi fetelor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 3dupa intreruperea de sarcina
- 5Oare sunt insarcinata?
- 1Probleme dupa chiuretaj
- 0cheaguri de sange dupa chiuretaj
- 1am aflat ca sunt insarcinata in urma unei ecografii
- 0Sangerari din cauza avortului sau a implantului?
- 1Întrerupere de sarcina
- 0Rana pe col in urma întreruperii de sarcina prin aspiratie?
- 0Intrebare examen histopatologic dupa avort prin aspirație
- 0Îmi tremura mâinile și respir greu
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin aspirare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: