Interpretare sediment urinar
Buna ziua,
In urma unor analize de urina mi-au iesit urmatoarele rezultate ale sedimentului de urina: Celule epiteliale scuamoase rare, leucocite rare, levuri rare iar conform sumarului de urina Densitatea este >=1.030 (1.010-1.030) si PH <=5.0 (5.0-8.0), restul rezultatelor fiind normale. Mentionez faptul ca am ovarii polichistice si de doua ori am avut probleme la urinare precum senzatia de arsura si nevoia de urinare continua dar simptomele au trecut fara nici un fel de tratament. Imi puteti spune va rog ce inseamna aceste rezultate si daca au legatura cu una aceaste problema?
Multumesc!
In urma unor analize de urina mi-au iesit urmatoarele rezultate ale sedimentului de urina: Celule epiteliale scuamoase rare, leucocite rare, levuri rare iar conform sumarului de urina Densitatea este >=1.030 (1.010-1.030) si PH <=5.0 (5.0-8.0), restul rezultatelor fiind normale. Mentionez faptul ca am ovarii polichistice si de doua ori am avut probleme la urinare precum senzatia de arsura si nevoia de urinare continua dar simptomele au trecut fara nici un fel de tratament. Imi puteti spune va rog ce inseamna aceste rezultate si daca au legatura cu una aceaste problema?
Multumesc!
1 comentarii
Nu este nimic grav, doar că ar trebui să consumați mult mai multe lichide!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Analiza urina.. reprezinta indicii de infectii urinare grave?
- 3Pot sa scap de anexita?
- 1interpretare analiza urina
- 3Examen urina- interpretare
- 0analiza urina
- 5analize fetita 6 ani
- 4glucoza in urina
- 6Prezenta mucus in sediment urinar
- 1Analize urina
- 1Infecție urinară ?
- 4Analize de laborator
- 0Interpretare analize uree si densitate urina
- 0Rezultate sumar urina si urocultura. Hematii 10 si mucus