Interpretare CT
Buna seara!atasez rezultatul ct facut de tatal meu.medicul care i a recomandat sa l faca, in urma rezultatului i a spus ca are metastaza osoasa in faza terminala si i a dat direct trimitere pt oncologie.as dori sa stiu si parerea dvs.rm col L.multiple leziuni nodulare in hiposemnalT 1, discret hipersemnal T2 si hipersemnal STIR ce intereseaza aproape toate segmentele examinate, cu dimensiuni maxime 2, 8/1, 6 cm-suspiciune determinari secundare;de continuat investigatiile(scintigrafie osoasa).Tasare platou vertebral inferior L3, asociind hernie intraspongioasa de 1, 2/0, 8 cm.Debord discal circumferential asimetric la nivelul L3-L4, asociind protruzie discala preforaminala dreapta de 1/0, 3 cm, precum si fragment discal parasagital stang, migrat superior, de 1.2/0, 6 cm diametre axiale maxime si 2, 2 cm diametru cranio-caudal, cu efect compresiv asupra sacului dural si in contact cu radacina nervoasa L4 stg in recesul lateral.Cordon medular distal cu aspect IRM in limite normale.Fina lama fluida la nivelul micilor articulatii L3-L4 si L5-S1 de partea stg.Modificari edematoase in partile moi adiacente mici articulatii L3-L4 de partea stg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3RMN COLOANA LOMBARA
- 6Interpretare rezultat RMN
- 1interpretare RMN coloana
- 3Doresc sa stiu daca necesita operatie sau cum se trateaza
- 3RMN coloana vertebrala
- 2RMN coloana
- 7este necesara interventia chirurgicala, artroscospie sau recuperare medicala?
- 12Rezultat RMN - coloana lombara
- 5Nu am putere in mana, degetele amortite, cu furnicături, dureri mari de umeri
- 0Interpretare IRM
- 1Rezultat IRM coloana toracala
- 0RMN coloana vertebrala cervicala, toracala si lombosacrata nativ
- 0Interpretare Rmn lombar
- 0Ce șanse am sa imi revin daca la aproape un an după operatie de coloana sunt tot la pat?
- 0Va rog sa ma ajutati cu interpretarea Rmnului coloana vertebrala
- 3Rog Interpretare RMN Lombar
- 3Interpretare RMN
- 1Hernie de disc
- 1Discopatie lombara joasa etajata - dureri severe
Mai multe informații despre: RMN la coloana RMN coloana lombara