Interpretare analize> secretie vaginala
cultura secretie vaginala = valoare obtinuta flora nepatogena
Analiza FCB= val obtinute: FCB-secretie vaginala: celule epiteliale numeroase.Leucocite de tip PMN rare. Flora microbiana bogata reprezentata de BGP.
Va rog sa-mi trimite-ti o interpretare a analizelor. Va multumesc!
Analiza FCB= val obtinute: FCB-secretie vaginala: celule epiteliale numeroase.Leucocite de tip PMN rare. Flora microbiana bogata reprezentata de BGP.
Va rog sa-mi trimite-ti o interpretare a analizelor. Va multumesc!
7 comentarii
Rezultatul este bun, aveti flora microbiana normala, fara reactie inflamatorie.
Numai bine!
Numai bine!
sunt insarcinata in 7 saptamani si am facut analizele uzuale printre care si ex de secretie vaginala.
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Frecventi bacili Doderlein
Rari coci gram +
Frecvente Mo. (nu pot reproduce?!)
Citoliza relativ frecventa
Intrebarea mea este:este in regula rezultatul??
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Rari coci gram +
Frecvente Mo. (nu pot reproduce?!)
Buna ziua,
3 sept : hemoleucograma cu WBC= 8.7 ( ne= 5.6, Ly=2.7 in mare), RBC= 5.6, PLT=220, HGB=17.1, restul normale, biochimie cu TGP=193, Chol=246, Trigliceride=220, glicemia 107, uree si creatinina normale.
23 sept: WBC=10.7 (cu Gr 6.9 si Ly=3.7, restul Ba si Eo in normal), RBC=5.5, PLT =230, HGB=16.8, si restul normale toate), TGP=68 - limita laborator 70, TGO - 32 limita laborator 50, Glicemie 102, Trig 122, Chol 149, uree, creatinina, ca, fe, birubilinele toate normale.
13 oct: WBC = 11.4 (cu Gr 7.4 si Ly=3.7, mo=0.3, Eo > 0.7), RBC=5.48, PLT =185, HGB=16.87 si restul normale toate), TGP=62- limita laborator 70, TGO - 28 limita laborator 50, GGT - 82 limita 76 - singura iesita din normal, fosfaza alcalina 87 - limita 126, si LDH, uree, creatina, calciu, fier, birubiline in limite normale si ele, Glicemie 96, Trig 128, Chol 183.
Ultimele 2 analize au fost recoltate dupa amiaza.
Va rog sa-mi spuneti daca aceste valori sunt normale sau exista un motiv pt care ar trebuie sa efectuezi analize suplimentare.
Va multumesc!
3 sept : hemoleucograma cu WBC= 8.7 ( ne= 5.6, Ly=2.7 in mare), RBC= 5.6, PLT=220, HGB=17.1, restul normale, biochimie cu TGP=193, Chol=246, Trigliceride=220, glicemia 107, uree si creatinina normale.
23 sept: WBC=10.7 (cu Gr 6.9 si Ly=3.7, restul Ba si Eo in normal), RBC=5.5, PLT =230, HGB=16.8, si restul normale toate), TGP=68 - limita laborator 70, TGO - 32 limita laborator 50, Glicemie 102, Trig 122, Chol 149, uree, creatinina, ca, fe, birubilinele toate normale.
13 oct: WBC = 11.4 (cu Gr 7.4 si Ly=3.7, mo=0.3, Eo > 0.7), RBC=5.48, PLT =185, HGB=16.87 si restul normale toate), TGP=62- limita laborator 70, TGO - 28 limita laborator 50, GGT - 82 limita 76 - singura iesita din normal, fosfaza alcalina 87 - limita 126, si LDH, uree, creatina, calciu, fier, birubiline in limite normale si ele, Glicemie 96, Trig 128, Chol 183.
Ultimele 2 analize au fost recoltate dupa amiaza.
Va rog sa-mi spuneti daca aceste valori sunt normale sau exista un motiv pt care ar trebuie sa efectuezi analize suplimentare.
Va multumesc!
sunt insarcinata in 7 saptamani si am facut analizele uzuale printre care si ex de secretie vaginala.
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Rari coci gram +
Frecvente Mobiluncus
Ma poate ajuta cineva cu o interpretare a rezultatului...ca pana ajung la dr gineco parca e o vesnicie.
Multumesc.
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Rari coci gram +
Frecvente Mobiluncus
Ma poate ajuta cineva cu o interpretare a rezultatului...ca pana ajung la dr gineco parca e o vesnicie.
Multumesc.
Frecvente celule epiteliale izolate si in placarde, relativ frecvente leucocite, relativ frecventi bacili Gram-, rare filamente levurice. Va rog sa-mi trimite-ti o interpretare a analizelor. Va multumesc!
buna ziua.am si eu o rugaminte.zilele trecute am suferit o incizie deoarece am descoperit ca am bartholinita si atunci doamna doctor mi-a luat o proba iar raspunsul este:
cultura secretie din col=flora nepatogena
As dori sa stiu ce inseamna asta ?e de bine sau de rau?
Multumesc
cultura secretie din col=flora nepatogena
As dori sa stiu ce inseamna asta ?e de bine sau de rau?
Multumesc
va rog sa ma scuzati am reveni si mai am niste anrebari an urma analizei ca 125 antigen tumotal si limitele au fost 51.8 mama a fost internata la ginecologie i sa facut ecografie nu ia iesit nimic la ovare uterul cu fibramatos dar doctora a zis ca a inceput sa dea inapoi fibromul ia facut papanicolau ia iesit bine doc a zis ca nu ia cancer dar in schimb ia iesit o infectie la rinici si vesehasul la singe marit 50 va rog se poate sa fie asta cauza o infectie si deaia ia crescut marcarul 51.8 astp raspuns va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 3fff urgent..despre secretii vaginale
- 4Interpretare analize secretie vaginala
- 4Analize secretie vaginala
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 7secretii vaginale gelatinoase
- 0interpretare analiza secretie vaginala
- 1Rezultate secretie vaginala
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 3Interpretare analize: secretie si babes papanicolaou
- 3secretie vaginala urat mirositoare
- 2Secretie vaginala... senzatie de ud mereu si miros intepator
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 0interpretare examen secretie col vaginala
- 0Secretie urat mirositoare
- 5Secretie vaginala de 1 an de zile.
- 4Secreţie rozacee
- 1Candidoza?
- 2Secretii vaginale (adolescenta)
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale