Reparare valva mitrala si tricuspidiana
Bunica mea a fost diagnosticata recent cu insificenta mitrala si tricuspidiana sevra cu recomandarea efectuarii unei plastii valvulare minim invazive.Daca ne puteti ajuta cu o sugestie in legatura cu spitalul la care am putea merge, care este cel mai bun din tara? Multumim
2 comentarii
Buna ziua
La Spitalul SANADOR din Bucuresti va puteti adresa, acolo se fac interventii chirurgicale pe inima minim invazive. La MONZA la fel. Sanatate!
La Spitalul SANADOR din Bucuresti va puteti adresa, acolo se fac interventii chirurgicale pe inima minim invazive. La MONZA la fel. Sanatate!
Buna, Ruxandra.
M-ar interesa si pe mine subiectul deschis de tine, deoarece ma aflu intr-o situatie similara cu cea a bunicii tale.
Ai putea sa imi spui, te rog, daca ati reusit sa faceti interventia de plastie valvulara?
Multumesc.
M-ar interesa si pe mine subiectul deschis de tine, deoarece ma aflu intr-o situatie similara cu cea a bunicii tale.
Ai putea sa imi spui, te rog, daca ati reusit sa faceti interventia de plastie valvulara?
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insuficienta mitrala
- 2insuficienta mitrala
- 7insuficienta mitrala
- 7Se poate evita operaţia?
- 23am schimbat cele 2 valve ale inimi in 4 ani
- 4Insuficienta mitrala severa
- 10Psihic, fizic, ambele sau niciuna?!
- 2insuficienta mitrala, stenoza aortica
- 0Diagnostic: insuficienta mitrala degenerativa medie si fibrilatie atriala cu AV rapid
- 1Insuficienta mitrala
- 0Valva mitrala grad 1
- 1Cardiologie
- 0Atoris
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
Mai multe informații despre: Insuficienta mitrala Valvuloplastia cardiaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: