Inscriere la scoala si acte pentru dosar

25-04-2024
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua.Imi poate spune cineva daca pentru inscrierea la o scoala postliceala de asistenti medicali ma pot inscrie?Deoarece eu sunt in evidenta cu ani in urma cu tulburare afectiva(2016) dar nu mai iau tratament.Daca este cineva de aici sa-mi raspunda adica daca am voie sau pot sa-mi iau gandul.Am fost recent la psihiatru si mi s-a spus ca am voie de permis de conducere dar de scoala de asistenti nu stiu ce sa spun.Am intrebat si la secretariat si mi s-a spus ca tot un medic de familie trebuie sa-mi raspunda.Dar poate mai stie cineva de aici de pe site.Multumesc frumos daca raspunde cineva.
8 comentarii
0
25-04-2024, ora 18:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Nu ti-a specificat ce tulburare afectivă? Ca dacă ai avut depresie sau anxietate, nu ar fi o problema, că astea se pot vindeca, și nu e un impediment să studiezi, problemă ar fi la tulburările bipolare, dar ar mai trebui intrebat.
0
25-04-2024, ora 19:37
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
tulburare afectiva=depresie(asta mi-a zis medicul de familie).n-am primit tratament pentru tulburare bipolara doar antidepresive.dar in prezent nu mai iau nimic.Tulburare afectiva a dispozitiei dar am primit tratament cu ani in urma cu paroxetina si cipralex si xanax.
0
25-04-2024, ora 19:52
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Daca m-ati putea lamuri ce inseamna tulburare afectiva a dispozitie ca nu stiu multe despre el.
0
26-04-2024, ora 09:38
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Eu am cunoscut o asistenta in spital care avea tulburare bipolara! Daca n ar studia si n ar munci cati oameni au depresie sau/si anxietate, n ar mai munci 80% din populatie.
0
26-04-2024, ora 10:28
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Aveti dreptate dar stiti si dumneavostra este greu sa te faci asistent medical astazi cu istoric medical.
0
28-04-2024, ora 20:34
Psihologie, București
N-ar trebui să fie o problemă datorită depresiei, mai ales că au trecut câțiva ani de atunci. Depresia se rezolvă, deci nu e o tulburare pe viață care să nu-ți dea voie să muncești
0
28-04-2024, ora 21:01
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Eu o sa merg sa intreb la medicul de familie cum sta treaba si daca ma pot inscrie la scoala pana atunci toate cele bune.
0
15-05-2024, ora 16:05
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua.Am fost la medicul de familie si mi-a dat ca boala este in remisie deci ma pot inscrie.O zi frumoasa cat mai frumoasa in continuare!Multa sanatate si toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: