infectie picior
Buna ziua! AM infectie la degetele de la picior. degetul mare a copt, si a inceput sa se intina infectia si la celelalte degete. la degetul mare a inceput cu unghia si a crapat pielea de langa unghie si la celelalte degete putin pe ele. Am fost la medic si a spus ca este o infectie atat nimic mai mult, am dureri ingorzitoare. Am chemat medicul de familie si a spus ca este infectie pastoasa. Stie cineva sa imi spuna ce a sau cel putin ce inseamna infectie pastoasa si cum pot sa tratez sa nu ma mai doara si sa imi treaca?
4 comentarii
Buna seara,
aveti CUMVA..DIABET ?!?
...ar fi o CAUZA si inca UNA...mare de TOT.
Sanatate!!
aveti CUMVA..DIABET ?!?
...ar fi o CAUZA si inca UNA...mare de TOT.
Sanatate!!
Buna ziua. Pastoasa = Care are aspectul şi consistenta unei paste, ca pasta; moale. Ai onicomicoza, o infectie fungica. Tratament: Lamisil, comprimate - o data pe zi timp de 6 saptamani.
Buna Seara acum 3 zile am cazut cu rolele in genuchi nu mai pot suporta durerea cred ca am facut si infectie pe langa rana pentru ca sa umflat lovitura arde si am dat cu betadina rivanol dar tot la fel plus ca ma tine cand incerc sa merg va rog ajutatima Multumesc Va doresc multa sanatate
Buna ziua.Am 16 ani.De cateva seri..mi se infierbanta ft tare picioarele..si ma dor foarte tare.le simt grele si obosite.nu stiu de la ce poate fi..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Infectie la degetul mare de la picior
- 6infectie deget picior
- 3dupa o lovitura la picior, unghia s-a dublat si am dureri
- 4Intepat, taiat...
- 2Posibila infectie articulatie deget
- 0Celulita infectioasa de 6 luni
- 1Micoza deget (probabil)
- 1Ma doare degetul mare de la piciorul stang
- 0Deget umflat rosu și dureeis
- 2O infectie la unghie mare de la picior
- 1Infecție degete picior
- 0Inflamatie pe deget
- 3Infecție unghie picior
- 2Felon deget, in urma unei extracții a unghiei.
- 1Pulpa degetului mare umflata putin, durere
Mai multe informații despre: infectie la deget