dupa o lovitura la picior, unghia s-a dublat si am dureri

02-08-2010
ardeleanana
Nu este medic/terapeut
ardeleanana
Ma numesc Ardelean Anamaria, am 22 de ani si de profesie sunt vanzatoare. Am o problema la unghia de la degetul mare, la piciorul stang. ma scapat un lemn pe deget, si unghia s-a dublat ca dimensiune ( doar in partea dreapta a unghiei), si se vede ceva inauntru, ca o punga cu puroi. pana acum nu m-a deranjat deloc, dar de ieri dimineata am dureri mari la nivelul piciorului, de la deget pana la glezna, si cateodata mai simt intepaturi si in genunchi.
va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
02-08-2010, ora 22:13
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Este posibila existenta unui hematom suprainfectat sau a unei fracturi falangiene,.
Este imperios necesar un consult clinic specializat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
03-08-2010, ora 10:02
ardeleanana
Nu este medic/terapeut
ardeleanana
va multumesc ca ati raspuns asa repede.
o zi buna sa aveti,
la revedere.
0
03-08-2010, ora 10:31
ardeleanana
Nu este medic/terapeut
ardeleanana
Buna ziua, am revenit cu cateva intrebari.Fractura sigur nu este pentru ca in timp de 4 luni nu am avut probleme deloc nici la picior nici la unghie, dar din neglijenta acum 2 zile ma-m lovit cu degetul cu probleme de marginea patului si de atunci au inceput durerile. Ieri am fost la farmacie si mi-au recomandat un unguent ichtiol 10%, umflatura s-a redus considerabil si nu mai am dureri.
Din nou va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul