scurgerile vaginale

am o problema la care as dori un raspuns :9 ma ingrijoreaza faptul ca saptamana trecuta am avut ciclu si acum am o scurgere...e de culoare maro inchis si nu stiu de ce... help me!!
10 comentarii

BUNA, PROBLEMA TA POATE FI DIN MAI MULTE CAUZE, CEL MAI BINE CONSULTA UN MEDIC GINECOLOG SI FA UN SUMAR DE INVESTIGATII

ai putea sa imi spui cateva cauze??eu iau si anticonceptionale si am facut pauza luna trecuta... am i9nteles k poate fi din aceasta cauza...multumesc

am si eu o problema! nu mai sunt virigina de aproximativ 1 an jum...in acest tim am avut relatii sexuale cu prietenul meu de mai multe ori...dar niciodata nu a curs acea pata d sange potrivita dezvirginarii...dar acum 2 zile dupa actul sexual a aparut si acea pata. exista posibilitatea k himenul meu sa fii fost atat de elastic? va rog ajutati-ma. sunt total debusolata

himenul poate fii atat dee elastic incat sa nu se rupa niciodata.eu am rel sexuale cu iubitul meu de 8 ani si nu mi a curs sange nici makr odata.nu e obligatoriu

buna am si eu o intrebare la cea ce mi sa intmplat, in interiorul vaginului o secretie care nu arata sa se scurga alba mata si groasa k o crema, ma manca si ma intepa, ce poate fi ce tre sa fac????va rogvreo boala cava???????????????

pt ABCDEFG : de la anticonceptionale poti avea scurgeri maro.. eu nu cred ca e problema...dar totusi mai bine mergi la un medic..el stie cel mai bine

RAMONA... daca ai secretie s-ar putea sa ai o infectie..ar fi bine daca ai merge la gineco sa iti faca un papanicolau sa vezi daca e ceva in neregula..multa sanatate

multumesc pt. raspuns, dar nu stiti despre ce ar putea fi vorba???

ramona, daca mai citesti raspunsurile, cred ca ai candida albicans. candidoza e destul de frecventa la femei, revine deseori dar nu e periculoasa. desigur se trateaza.
mergi la doctor si vezi sa nu faci spalaturi in vagin inainte de recoltare pt analize.
mergi la doctor si vezi sa nu faci spalaturi in vagin inainte de recoltare pt analize.

Buna ziua ! am și eu o întrebare.
Pe data de 14 luna asta am avut niște scurgeri maronii timp de 2/3 zile...normal trebuia sa mi vina cm pe
Data de 17 dintre care nu a mai apărut... ma poate ajuta cineva cu un răspuns va rog
Pe data de 14 luna asta am avut niște scurgeri maronii timp de 2/3 zile...normal trebuia sa mi vina cm pe
Data de 17 dintre care nu a mai apărut... ma poate ajuta cineva cu un răspuns va rog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 2scurgere maronie
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 9secretii vaginale dupa montarea steriletului
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 2Posibila sarcina?
- 0Secretie maronie inainte de menstruatie
- 0Secretie maro
- 1Scurgere maronie
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: