infectia cu cocobacili
am o infectie cu cocobacili, citologie tip 2, am facut tratament cu dalacin ovule 3 zile si a doua zi cand mi-am pus ovulul mi s-a parut ceva in neregula.este parca ceva umflat, peretele din interior, e ceva ciudat, tare si se simte la deget ceva tare, chiar la intrare.ce poate fi.cred ca de la ovule ca inainte nu cred ca era asa. ce poate fi?
4 comentarii
E peretele dinspre anus sau peretele dinspre clitoris ? Aseara ai mai observat acelasi lucru ? Nu iti fa griji, in mod sigur nu ai nimic.
multumesc pentru raspuns.este vorba despre peretele dinspre clitoris si vad ca parca s-a mai desumflat.trebuie sa merg la medic sa-i spun sau maiastept sa vad daca trece de tot. eu am avut si herpes genital si sotul meu la fel.are vreo legatura herpesul cu infectia mea cu cocobacili? poate reveni infectia?
Iti va trece, in mod sigur. Infectia herpetica nu are legatura cu infectia cocobacilara. In anumite circunstante, infectia poate reaparea.nu neaparat cu aceeasi microbi.sunt normale dea lungul vietii in perioada sexual activa.important e sa fie tratate prompt si sa se mentina o igiena genitala corespunzatoare.
Buna ziua, de cateva luni prietenul meu se confrunta cu o problema destul de urata. Pe capul penisului ii apar niste pete rosietice si mancarimi care dispar daca se spala frecvent si intepaturi continue. La prima analiza i-a iesit e. coli, a facut tratament si s-a simtit bine aprox. o luna, dupa care simptomele au revenit. La alt laborator a doua analiza a iesit stafilococ auriu, a luat tratament specific cnf antibiogramei, dar degeaba, urmatoarele doua analize i-au depistat leucocite in urina 10 si rara flora nespecifica coco-bacilara, fara sa-i faca o antibiograma. Doctorul ridica din umeri si nu stie ce sa ii dea. Ce mai are de facut??? Suntem amandoi disperati. Va rog sa ne ajutati!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca ? infectie?
- 5zona genitala este extrem de rosie si prezinta niste taieturi sangerande
- 68Usturimi genitale
- 5umflatura?
- 2probabil o infectie genitala dar nu stiu de unde
- 2Posibla infectie genitala?
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 11am o infectie vaginala
- 5Sensibilitate genitala foarte mare
- 7Infectie in zona inghinala??
- 0durere in zona vezicii urinare
- 3infectie genitala
- 9Infectie ??
- 9Bube zona genitala
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 0Alaptare-Cervugid-Vaginita-Escapelle
Mai multe informații despre: infectia genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: