Infart urmat de atacuri cerebrale multiple

17-02-2013
julienne86
Nu este medic/terapeut
julienne86
Buna ziua. Bunica mea in varsta de 77 de ani a avut un infart la inceputul lunii decembrie urmat de un atac cerebral. Starea ei de sanatate s-a agravat, prezenta toata simptomele bolii Alzeimer si am decis sa o internez intr-un spital de specialitate, lucru pe care l-am si facut. In urma unor analize amanuntite a reiesit si un diabet in faza incipienta, insa in timpul spitalizarii au mai urmat cateva atacuri cerebrale. Medicii au stabilizat-o insa datorita statului in pat a avut si un blocaj renal, care in cele din urma s-a rezolvat in urma medicamentatiei. In prezent este pe perfuzii, monitorizata la terapie intensiva. Doctorii sunt destul de sceptici in privinta ei, pentru ca organismul incepe sa cedeze. Spuneti-mi daca luand in calcul ca inima ii este afectata, creierul si rinichii se mai poate face ceva. Imi este greu sa stau sa astept si sa stiu ca nu pot face nimic sa o ajut.
2 comentarii
0
17-02-2013, ora 19:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Greu de zis..Alta alternativa nu este, trebuie sa astepti, doar timpul va decide daca sunt resurse pentru a se reface sau nu...Tot ce e de facut pentru ea se face deja in spital.Dar avand in vedere varsta, afectarea serioasa cerebrala, renala si cardiaca, nu stiu daca isi va putea reveni..
0
17-02-2013, ora 21:39
julienne86
Nu este medic/terapeut
julienne86
Va multumesc pentru raspuns. Cam acelasi lucru ne-am spus si medicii: ca in acest moment totul depinde de organismul ei si cat mai poate lupta. Eu partial m-am resemnat insa vroiam sa ma asigur oarecum ca in starea actuala nu se mai poate face mare lucru pe linie medicala, inafara de a o tine cat decat stabila si a-i alina durerile daca le are. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.