Indreptare dinti fara proteza

Am 2 dinti strambi in fata care de multa vreme ma complexeaza. As vreau sa stiu daca exista vreo modalitate de "indrepta" dintii macar din punct de vedere estetic. Sunt constient ca pentru a ii indrepta corespunzator ar trebui sa port o proteza dar din varii motive care nu doresc sa le dezbat acum, nu pot face acest lucru. As dori sa stiu daca exista totusi ceva ca sa imbunatatesc partea estetica.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
1 comentarii

Proteza se pune atunci cand nu ai dinti
Ca sa iti indrepti dintii ai nevoie de un aparat pe care ti-l recomanda medicul ortodont. Pentru doi dinti ar putea sa existe si varianta aparatului mobil. Depinde si cati ani ai.
Eu la 28 am purtat aparat desi ma gandeam ca n-o s-o fac in veci. Iti spun din proprie experienta ca merita efortul..si am un job in care socializez mult.
Ar mai fi varinata fatetarii dar nu stiu daca merita sa strici dintisorii.cum ai stat pana acum cu ei strambi - eu zic ca mai merita un an jumate sa incerci sa ii indrepti si apoi ii fatetezi daca chiar nu merge!
Ca sa iti indrepti dintii ai nevoie de un aparat pe care ti-l recomanda medicul ortodont. Pentru doi dinti ar putea sa existe si varianta aparatului mobil. Depinde si cati ani ai.
Eu la 28 am purtat aparat desi ma gandeam ca n-o s-o fac in veci. Iti spun din proprie experienta ca merita efortul..si am un job in care socializez mult.
Ar mai fi varinata fatetarii dar nu stiu daca merita sa strici dintisorii.cum ai stat pana acum cu ei strambi - eu zic ca mai merita un an jumate sa incerci sa ii indrepti si apoi ii fatetezi daca chiar nu merge!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Proteza scheletata probleme
- 2Proteza scheletata, dinti rupti
- 2Proteza scheletata
- 1Proteze fixe pe implanturi dentare
- 2Proteza dentara
- 34 dinti restanti dor, proteza telescopata imposibil de purtat
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
- 2Dureri sau disconfort
- 2Ce tip de coroana este potrivit
- 2Edentatie totala sau se pot reconstitui