in zona inghinala am avut 2 galme si nu am putut merge

21-01-2013
mirelaaa123
Nu este medic/terapeut
mirelaaa123
buna ziua ! acum 2 luni am avut o problema inghinala.. in parti in stanga si in dreapta am avut 2 galme nu am putut merge nici nu ma puteam ridica din pat ma dureau ma intepau am avut si temperatura intruna din zile asta atunci cand a inceput sa ma ia durerea si in partea dreapta si de atunci nu mi-a mai venit menstruatia.. dupa 2 sapt maxim 3 mi-am revenit dupa acea problema acum pot sa merg nu ma mai doare doar ca in partea stanga mai e o mica galma in interior care o simt la atingere.. iar de 15 zile ma doare stomacul imi roade iar cand mananc imi trece apoi ma roade iar si am arsuri stari de greata si de voma dar nu foarte tare nici macar nu am vomitat.. am fost la medic si mia dat redigest carpicon supozitoare duomax si no spa dar nu mi-a trecut durerea de stomac inca persista dar de 2 3 zile ma simt putin mai bine cu toate ca inca ma doare dar mai rar.. si medicul mia spus ca am toata burta dureroasa ca ar putea fi de la stres ce e drept am niste probleme in fam.. va rog sa ma ajutati si cu problema mea menstruala. Va multumesc !
4 comentarii
0
21-01-2013, ora 14:11
popmonica1
Nu este medic/terapeut
popmonica1
buna!
e posibil sa fie vorba de un abces inghinal.acesta nu trebuie neglijat, motiv pentru care cel mai bun sfat este sa mergi la medic.Daca nu se retrage cu medicatie trebuie facuta incizie locala si drenaj pentru eliminarea infectiei. Multa sanatate!
0
21-01-2013, ora 15:33
mirelaaa123
Nu este medic/terapeut
mirelaaa123
hmm nu cred ca e vb de un abces inghinal.. stiu ca se face prin trasmitere sexoala de fapt e o boala cu transmitere sexuala si este intalnita mai mult la barbati dar nu se pune vb de asa ceva, am fost ci cu problema asta la medic si mi-a dat un tratament atunci prima data mi-a spus ca ar fi o hernie inghinala si iam spus ca nu am ridicat greutati.. apoi a zis ca e o raceala netratata.. acum mia trecut sunt bine doar ma deranjeaza faptul ca nu mi-a venit menstruatia si ma stresez destul si cu stomacul mai nou..
0
21-01-2013, ora 16:12
popmonica1
Nu este medic/terapeut
popmonica1
da, asa este..este o boala cu transmitere sexuala si destul de rara la femei, insa lipsesc destule informatii din istoricul bolii ca sa ti se poata pune un diagnostic clar.faptul ca tu ai precizat "e o mica galma in interior care o simt la atingere" m'a dus cu gandul ca poate fi vorba de un abces dureros, acesta provocand la randul lui si febra.
Parerea ea neprofesionala ar fi sa'ti faci o ecografie intravaginala ca sa se poata vizualiza ecografic ovarele.Eu cred ca cel mai bun raspuns il afli tot de la un medic imagist in urma unui examen. Sanatate multa!
0
21-01-2013, ora 17:02
mirelaaa123
Nu este medic/terapeut
mirelaaa123
Da...febra am avut intr o singura noapte si asta atunci cand incepuse sa ma ia durerea si in partea dreapta.. O sa ma duc la medic cu toate ca nu suport. Multumesc mult !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.