In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
Este vorba de dr.Albu Horatiu probabil, putem sa afisam numele nu cred ca este o problema.Mai cred ca inainte de a deschide usa psihiatriei, prima data spre acest drum ar trebui sa se indrepte toata lumea si am convingerea ca multele cazuri ar fi fost rezolvate la timp indiferent care ar fi fost motivul declansarii lor.Nutritie+medicina ortomoleculara pot fi raspunsul la atitea intrebari fara sfirsit, iar cei care cred ca nu este necesara o dieta in afectiunile lor gresesc, mentiunea ca maninca 3 legume la gratar nu este nici pe departe o linie nutritionala eficienta.Ar fi excelent daca ar exista interes pt aceasta directie si pt ca exista produse concepute sa acopere necesarul de vitamine, minerale, antioxidanti + aminoacizii ce nu pot fi sintetizati de organism, punctez un astfel de produs pe care l-am gasit mentionat pe forum, dar s-a trecut prea repede peste el-EMPOWER PLUS.
Am ascultat marturii interesante referitoare la acesta, este vorba de copii care s-au nascut cu retard mintal si au beneficiat de imbunatatiri, marturii referitoare la folosirea lui cu succes in TAB, depresii.Prin cele 36 de componente:16 minerale, 14 vitamine, 3 aminoacizi si cei 3 antioxidanti, asigura suportul nutritional pt Sistemul Nervos Central si in principiu pt.intregul organism.
Nu este un panaceu asa cum poate unii vor dori sa insinueze punind semnul intrebarii, dar este o varianta, pt.multi poate fi chiar singura necesara.
Am ascultat marturii interesante referitoare la acesta, este vorba de copii care s-au nascut cu retard mintal si au beneficiat de imbunatatiri, marturii referitoare la folosirea lui cu succes in TAB, depresii.Prin cele 36 de componente:16 minerale, 14 vitamine, 3 aminoacizi si cei 3 antioxidanti, asigura suportul nutritional pt Sistemul Nervos Central si in principiu pt.intregul organism.
Nu este un panaceu asa cum poate unii vor dori sa insinueze punind semnul intrebarii, dar este o varianta, pt.multi poate fi chiar singura necesara.
daca tot incepem cu hocus pocus hai sa ne tratam cu aer curat de munte, ce ziceti? numai credeti in cai verzi pe peretzi, in toate sarlataneriile umane. Vitaminele sant tampenii inventate de o industrie ptr naivi. Doar medicina poate da raspunsuri, sau momentan nu poate da raspunsuri legate de boli psihice. numai aruncati bani ptr prostii.
Nici informatiile nu sunt pt.toata lumea, insasi numele ales chiar si pt.un banal nick name poate spune multe despre cineva.Cei care se invirt in jurul simptomelor de gol mental, memorie slaba, lipsa concentrare, pot sa se indrepte spre o astfel de directie, dar daca cineva va convinge ca nu asta-i calea, atunci urmati-l...
Domnule Mr.Nick, Linus Pauling spunea ca in cazul bolilor cardiovasculare se pot lua doze de pana la 4000mg/zi, cum comentati? La vit.B3 ma refer.
Buna!As avea si eu cateva intrebari:niacina sau niacinamida?care din cele doua forme e mai potrivita?E mai bine tolerata de organism una din ele, ma refer la peste 3 gr/zi.Multumesc mult.
pentru "reena" : eu prima oara am luat Niacina si a 5-a zi am ajuns la spital ca mi se inrosise pielea peste tot.Acum am zis sa mai fac o cura cu Niacinamida de la Organika si nu am mai avut nimic, nici o inrosire a pieli...iau din octombrie anul trecut si ma simt si mai bine.Mai mentionez caci flaconul de Niacinamida expira in mai-2015 si eu l-am consumat din octombrie 2017.
Ce gramaj avea niacina, care v-a inrosit pielea? Si ce gramaj are niacinamida de la Organika?
Magneziu cu vitamina B6 este bun pentru creier?Exista riscuri daca luam timp indelungat?(3 luni)
Care sunt efectele magneziului cu vit.B6 ptr.creier sau ptr.schizo?
Care sunt efectele magneziului cu vit.B6 ptr.creier sau ptr.schizo?
Este impresionant cate lucruri nefundamentate poti citi aici:(. S-a dovedit stiintific ca doza la care organismul uman ar avea efecte adverse la cantitati mari de Niacina este de 4500 mg. per kg. Asa ca faceti socoteala.
Foarte bine punctat @ ainamor2003. Acelasi lucru mi l-a zis si un medic psihiatru.
Sunt recent pe acest grup, aș dori să știu dacă s a vindecat cineva de schizofrenie cu b3 și desigur celelalte vitamine și minerale descrise de dr.Hoffer, mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sindrom premenstrual accentuat, mi este rau destul de tare inainte de ciclu
- 7schizofrenia si obsesia
- 1217schizofrenie de patru ani
- 17Schizofrenie controlata
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 8schizofrenie - recomandare un camin/spital
- 8Episod psihotic
- 27Solianul in tratarea simptomelor negative
- 1schizofrenie sau TAB?
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 10diagnosticare schizofrenie
- 4Simptomele negative in schizofrenie de ce nu se trateaza?
- 0Serialele Doctorul cel bun și doctorul minune
- 71De ce ziceți că schizofrenia și bolile psihice nu se vindeca?Eu sper sa mă vindec.
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective
- 2Mai are rost viata asta daca sunt bolnav incurabil?
- 7Cum scap de diagnosticul de schizofrenie care mi s a pus la cererea mea?
- 7Schizofrenie credit
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: