In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?

43 comentarii 1 2
1
17-07-2012, ora 10:16
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Este vorba de dr.Albu Horatiu probabil, putem sa afisam numele nu cred ca este o problema.Mai cred ca inainte de a deschide usa psihiatriei, prima data spre acest drum ar trebui sa se indrepte toata lumea si am convingerea ca multele cazuri ar fi fost rezolvate la timp indiferent care ar fi fost motivul declansarii lor.Nutritie+medicina ortomoleculara pot fi raspunsul la atitea intrebari fara sfirsit, iar cei care cred ca nu este necesara o dieta in afectiunile lor gresesc, mentiunea ca maninca 3 legume la gratar nu este nici pe departe o linie nutritionala eficienta.Ar fi excelent daca ar exista interes pt aceasta directie si pt ca exista produse concepute sa acopere necesarul de vitamine, minerale, antioxidanti + aminoacizii ce nu pot fi sintetizati de organism, punctez un astfel de produs pe care l-am gasit mentionat pe forum, dar s-a trecut prea repede peste el-EMPOWER PLUS.
Am ascultat marturii interesante referitoare la acesta, este vorba de copii care s-au nascut cu retard mintal si au beneficiat de imbunatatiri, marturii referitoare la folosirea lui cu succes in TAB, depresii.Prin cele 36 de componente:16 minerale, 14 vitamine, 3 aminoacizi si cei 3 antioxidanti, asigura suportul nutritional pt Sistemul Nervos Central si in principiu pt.intregul organism.
Nu este un panaceu asa cum poate unii vor dori sa insinueze punind semnul intrebarii, dar este o varianta, pt.multi poate fi chiar singura necesara.
0
17-07-2012, ora 19:38
blablablu
Nu este medic/terapeut
blablablu
daca tot incepem cu hocus pocus hai sa ne tratam cu aer curat de munte, ce ziceti? numai credeti in cai verzi pe peretzi, in toate sarlataneriile umane. Vitaminele sant tampenii inventate de o industrie ptr naivi. Doar medicina poate da raspunsuri, sau momentan nu poate da raspunsuri legate de boli psihice. numai aruncati bani ptr prostii.
0
17-07-2012, ora 23:54
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Nici informatiile nu sunt pt.toata lumea, insasi numele ales chiar si pt.un banal nick name poate spune multe despre cineva.Cei care se invirt in jurul simptomelor de gol mental, memorie slaba, lipsa concentrare, pot sa se indrepte spre o astfel de directie, dar daca cineva va convinge ca nu asta-i calea, atunci urmati-l...
0
18-10-2013, ora 17:56
mihnea1957
Nu este medic/terapeut
mihnea1957
Domnule Mr.Nick, Linus Pauling spunea ca in cazul bolilor cardiovasculare se pot lua doze de pana la 4000mg/zi, cum comentati? La vit.B3 ma refer.
0
18-10-2013, ora 17:58
mihnea1957
Nu este medic/terapeut
mihnea1957
Greseala
0
18-10-2013, ora 18:00
mihnea1957
Nu este medic/terapeut
mihnea1957
La vit B3 ma refer.
0
07-05-2015, ora 21:11
reena
Nu este medic/terapeut
reena
Buna!As avea si eu cateva intrebari:niacina sau niacinamida?care din cele doua forme e mai potrivita?E mai bine tolerata de organism una din ele, ma refer la peste 3 gr/zi.Multumesc mult.
0
18-02-2018, ora 15:45
regele_mar
Nu este medic/terapeut
regele_mar
pentru "reena" : eu prima oara am luat Niacina si a 5-a zi am ajuns la spital ca mi se inrosise pielea peste tot.Acum am zis sa mai fac o cura cu Niacinamida de la Organika si nu am mai avut nimic, nici o inrosire a pieli...iau din octombrie anul trecut si ma simt si mai bine.Mai mentionez caci flaconul de Niacinamida expira in mai-2015 si eu l-am consumat din octombrie 2017.
0
10-02-2019, ora 18:12
Vultur X
Nu este medic/terapeut
Vultur X
Ce gramaj avea niacina, care v-a inrosit pielea? Si ce gramaj are niacinamida de la Organika?
0
14-02-2019, ora 20:32
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Magneziu cu vitamina B6 este bun pentru creier?Exista riscuri daca luam timp indelungat?(3 luni)
Care sunt efectele magneziului cu vit.B6 ptr.creier sau ptr.schizo?
1
17-02-2019, ora 12:32
ainamor2003
Nu este medic/terapeut
ainamor2003
Este impresionant cate lucruri nefundamentate poti citi aici:(. S-a dovedit stiintific ca doza la care organismul uman ar avea efecte adverse la cantitati mari de Niacina este de 4500 mg. per kg. Asa ca faceti socoteala.
0
20-02-2019, ora 14:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Foarte bine punctat @ ainamor2003. Acelasi lucru mi l-a zis si un medic psihiatru.
0
19-10-2022, ora 12:10
Eujeni
Nu este medic/terapeut
Eujeni
Sunt recent pe acest grup, aș dori să știu dacă s a vindecat cineva de schizofrenie cu b3 și desigur celelalte vitamine și minerale descrise de dr.Hoffer, mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
43 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •