In legatura cu un termometru

07-03-2010
alexandru_alex
Nu este medic/terapeut
alexandru_alex
Mi-am cumparat un termometru electronic Thermoval din Belgia si mai mereu imi arata ca am sub 36, oare dece? O fi stricat ?
3 comentarii
0
08-03-2010, ora 08:10
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Alea cu mercur erau cele mai bune, cumpara altul mai ieftin si fa comparatia.
0
08-03-2010, ora 14:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimate domn,

S-ar putea ca mai mereu să aveţi o temperatură sub 36 de grade (este anormal, dar posibil!), aşa cum evidenţiază măsurătoarea acelui termometru. Luaţi-vă temperatura cu un termometru de sticlă cu mercur, cum v-a sfătuit şi Remicade, şi faceţi o paralelă între rezultate. Dacă sunt diferite, unul dintre termometre este defect. Pentru a vedea care este defect, luaţi-vă temparatura cu un alt termometru de sticlă cu mercur (un al treilea :)). În mod normal, 2 dintre cele 3 termometre, ar trebui să măsoare o temperatură identică (al treilea, cel care măsoară temperatura diferită, este defect).

Toate cele bune şi numai binecuvântări :)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-08-2012, ora 08:33
Amelita
Nu este medic/terapeut
Amelita
Pentru micutul nostru noi am intrebat-o pe pediatra noastra ce termometru sa cumparam. Ea ne-a recomandat sa intram pe malvi.ro pentru ca au luat mai multe mamici de acolo, la preturi mici si produse de calitate.
Am gasit acolo toate termometrele posibile...toate de la firme consacrate, de calitate si produse in Germania.
Eu am cumparat un termometru digital suzeta foarte bun si a costat putin, am luat un termometru digital cu varf flexibil - destul de ieftin, am mai luat si pentru in casa un termometru si am mai luat un termometru digital pentru ureche foarte tare, are memorie pentru ultimele masuratori, alarma.
Eu am si sunat la cei de la malvi.ro ca nu intelegeam ce functii au toate produsele alea expuse de ei pe site si au fost foarte draguti si rabdatori cu mine. Le multumesc pe aceasta cale. Dupa ce am emis comanda..am primit produsul a doua zi.
Acum caut un higrometru pentru masurat umiditatea din casa si camera copilului. Am auzit ca o valoare ridicata a umiditatii relative din locuinta ta poate genera conditii favorabile inmultirii agentilor patogeni sau alergenilor.
Pe de alta parte, umiditatea relativa scazuta a aerului din incapere sau din locuinta poate favoriza aparitia infectiilor respiratorii, mai ales pe timp de iarna. Voi ce stiti de asta?
Cred ca voi suna din nou la malvi.ro sa ma lamureasca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.