Mirtazapina si statinele
Buna seara,
Vreau sa va intreb daca stiti daca exista vreo interactiune periculoasa intre mirtazapina (remeron) si statine avand in vedere ca unul din efectele secundare ale mirtazapinei este si cresterea colesteroluli. Sufar de depresie si anxietate dar am si colesterolul marit fapt pentru care iau statine. Nu am inteles prea bine de la medicul psihiatru si de asta va intreb, poate ati avut o situatie asemanatoare.
Sanantate va doresc.
Vreau sa va intreb daca stiti daca exista vreo interactiune periculoasa intre mirtazapina (remeron) si statine avand in vedere ca unul din efectele secundare ale mirtazapinei este si cresterea colesteroluli. Sufar de depresie si anxietate dar am si colesterolul marit fapt pentru care iau statine. Nu am inteles prea bine de la medicul psihiatru si de asta va intreb, poate ati avut o situatie asemanatoare.
Sanantate va doresc.
2 comentarii
Buna ziua.
Este posibil sa fie necesara cresterea dozei de statine.
Dar efectele secundare nu apar la toti.
Monitorizati colesterolul.
Este posibil sa fie necesara cresterea dozei de statine.
Dar efectele secundare nu apar la toti.
Monitorizati colesterolul.
Buna ziua! Interactiuni periculoase intre cele doua clase de medicamente nu sunt. Sa monitorizati regulat greutatea dumneavoastra, apetitul alimentar si analizele medicale. In cazul in care acestea se modifica sa va adresati medicului dumneavoastra. Sa aveti in vedere si efectuarea unor exercitii fizice regulate in limita tolerantei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?
- 1Descifrare reteta
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
Mai multe informații despre: statinele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: