in legatura cu sala
![alexandru_alex](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am inceput sa fac sala, insa trag foarte mult de mine si fac cu greutati destul de ridicate pt mine.Se poate intampla ceva?pot de exemplu sa patesc ceva daca ridic foarte mult?Cateodata cand fac exercitii pt piept simt cum se incordeaza tare gatul, e bine?multumesc
2 comentarii
0
22-03-2010, ora 02:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Domnule Alexandru,
Orice exces făcut în timpul exerciţiilor creşte riscul producerii unor accidente, de la luxaţii până la fracturi grave. Ridicarea unor greutăţi peste capacitate vă predispune la a dezvolta hernie de disc, de pildă.
Creşterea greutăţii se face gradat (treptat, adică în timp), nu spontan. Nu abuzaţi, să nu regretaţi mai târziu.
Echilibrul conduce la rezultate pozitive, dar abuzul...conduce la efecte negative. Aveţi mare grijă!
Toate cele bune şi multe împliniri în viaţă :)
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Orice exces făcut în timpul exerciţiilor creşte riscul producerii unor accidente, de la luxaţii până la fracturi grave. Ridicarea unor greutăţi peste capacitate vă predispune la a dezvolta hernie de disc, de pildă.
Creşterea greutăţii se face gradat (treptat, adică în timp), nu spontan. Nu abuzaţi, să nu regretaţi mai târziu.
Echilibrul conduce la rezultate pozitive, dar abuzul...conduce la efecte negative. Aveţi mare grijă!
Toate cele bune şi multe împliniri în viaţă :)
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
- 1Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele?
- 4Vreau sa ma apuc de sport.Cum sa ma motivez și sa fiu perseverent cu el?
- 1Cum sa ma motivez sa fac sport și sa mănânc sănătos?
- 1Vreau sa fac abdomene
- 3Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 0Antrenament la VibroShaper
- 0Modalități de antrenant